Verlaat Het Inchecken Met Kinderen. Hoe Maak Je Van Een Bruiloft Geen Nachtmerrie?

Inhoudsopgave:

Verlaat Het Inchecken Met Kinderen. Hoe Maak Je Van Een Bruiloft Geen Nachtmerrie?
Verlaat Het Inchecken Met Kinderen. Hoe Maak Je Van Een Bruiloft Geen Nachtmerrie?

Video: Verlaat Het Inchecken Met Kinderen. Hoe Maak Je Van Een Bruiloft Geen Nachtmerrie?

Video: Verlaat Het Inchecken Met Kinderen. Hoe Maak Je Van Een Bruiloft Geen Nachtmerrie?
Video: Een huwelijksaanzoek op de eerste hulp - JANZEN u0026 VAN DIJK: VOOR AL UW BRUILOFTEN EN PARTIJEN 2024, April
Anonim

Hoe fabelachtig mooi kan een bruiloft zijn als je de kleine prins en prinses uitnodigt voor de veldregistratie. Maar achter alle uiterlijke schoonheid van de viering kan er teleurstelling zijn vanwege deze grappenmakers. Hoe voorkom je een dreigende ramp?

Kinderen op de bruiloft - een gewaagde stap
Kinderen op de bruiloft - een gewaagde stap

Natuurlijk hebben jonge kinderen oog en oog nodig, want ze zijn nogal onvoorspelbaar. Bovendien zullen ze erg bezorgd en bezorgd zijn dat ze zulke belangrijke rollen hebben gekregen als het introduceren van de bruid en bruidegom aan de gasten. Wat te doen om de uitreisregistratie succesvol te laten verlopen en de kleine prins en prinses alles correct te laten doen?

Regel één:

Kies kinderen correct, op leeftijd. De meest ideale leeftijd voor een meisje dat bloemblaadjes uitstrooit en een jongen die ringen presenteert, is van 3, 5 tot 5 jaar oud. Een kind dwingen dat heel klein is, is de bezoekceremonie volledig tot mislukken gedoemd. Minder dan 3, 5 jaar oud - kinderen zijn volledig onvoorspelbaar, en vaak worden ze net op deze leeftijd gegrepen door een golf van verlegenheid en schaamte.

Ontdek ook de mening van het kind zelf, aan wie je zo'n verantwoordelijke verantwoordelijkheid wilt toevertrouwen, misschien wilde hij je ergens anders mee helpen. Dwing kinderen in geen geval om te doen wat ze niet leuk vinden, en nog meer om ze een dergelijke verantwoordelijkheid op te leggen.

tweede regel

Bespreek je idee zeker met de ouders van de kinderen die je wilt inzetten voor de viering. En dit moet zo vroeg mogelijk gebeuren. Je kunt de ouders van deze kinderen niet met een feit confronteren, want zij zijn het die je met zekerheid kunnen zeggen of hun kinderen de taak aankunnen of niet. Wees daarom niet beledigd als je een weigering ontvangt, ze maken zich ook zorgen over het succes van je evenement en willen niets verpesten.

Als de ouders van de kinderen toestemming hebben gegeven, moet u met hen alle details bespreken die betrekking hebben op de huwelijksaangifte ter plaatse. Dan kunnen ze beginnen met repeteren met hun kinderen.

Repetitie met kinderen is het belangrijkste moment voor de viering
Repetitie met kinderen is het belangrijkste moment voor de viering

derde regel:

De kleine prins en prinses mogen er niet slechter uitzien dan de bruid en bruidegom. Denk daarom van tevoren goed na over dit moment. Neem het niet licht op. Het is tenslotte de jongen die de ringen bewaart en het meisje met de bloemblaadjes die het bruidspaar voorstelt aan alle gasten. Zij zijn de boodschappers van geluk die tegen de gasten zeggen: "Sst, nu zul je de meest magnifieke bruidegom zien …. Shh, de mooiste bruid komt naar haar liefde toe … ".

Ik zal je vertellen dat wanneer deze kleine, schattige, mooie engelen verschijnen, de gasten, hun adem inhouden, ze met veel plezier en genegenheid bekijken.

Regel vier is verplicht

Je moet zeker een repetitie doen van de bezoekceremonie voor de bruiloft. Dan kunnen de kinderen precies zien waar ze heen moeten, welke handelingen er van hen worden verlangd. Het zal later veel gemakkelijker voor hen zijn, omdat ze hier al zijn geweest, ze hebben hem van tevoren ontmoet. Om ervoor te zorgen dat uw belangrijkste deelnemers aan de ceremonie zich zelfverzekerd voelen en alles goed doen op uw speciale dag, moet u een repetitie met hen doen.

Beeld
Beeld

De vijfde regel

Als u een kind wilt aantrekken om deel te nemen aan de registratie van het huwelijk, moet u dit met hem bespreken. Vertel hem hoe belangrijk het is, leg uit waarom registratie nodig is en wat een bruiloft is. Als u uw kind vertelt hoe belangrijk het is en hoe graag u wilt dat hij u helpt, zal het kind nooit hulp weigeren.

Stel hem vragen, of hij alles begreep, of hij houdt van wat je hem vraagt. Wees aardig en aanhankelijk. Probeer niet geïrriteerd te raken als hij iets niet begrijpt. Kinderen hebben een bepaalde aanpak nodig, vinden die, en dan zal het kind je heel graag bij alles helpen.

Regel zes

Vraag uw kind om te helpen met de voorbereidingen voor het huwelijk. Laat hem samen met jou je outfit uitkiezen, help je bij het kiezen van grappige muziek, zoek samen met jou op internet naar ideeën. Geef hem de kans om zich nodig te voelen, overleg met hem, zeg hoe belangrijk zijn mening voor je is. Kies ook met enthousiasme een outfit voor uw kind, vergeet hem niet te prijzen en hem te verleiden deel te nemen aan uw evenement.

zevende regel

U bent al begonnen met repeteren met uw kind zijn exit. Doe het zeker met muziek. Hij moet onthouden op welk moment hij naar buiten moet, laat hem van tevoren wennen aan de melodie. Zorg er ook voor dat u het kind een kussen (mand, enz.) geeft, zodat hij al begrijpt en probeert te doen wat hij moet doen tijdens de huwelijksceremonie buiten.

Leg hem uit en laat hem zien hoe hij moet lopen, hoe hij zich moet gedragen als hij zoveel mensen ziet. Geef aanmoediging en complimenten, zelfs als er iets misgaat. Het belangrijkste hier is om te repeteren. Hoe vaker je dit herhaalt, hoe sneller alles in het hoofdje van de baby terechtkomt.

Beeld
Beeld

Regel acht

Er wordt niet eens over gesproken. Na de ceremonie moet je de kinderen prijzen en op de een of andere manier bedanken. Maak daarom van tevoren een klein cadeautje of snoep voor ze klaar. Ze hebben tenslotte zoveel emotie, werk en moeite gedaan om hun belofte waar te maken. Vergeet dit punt niet. Anders lijkt het alsof het je niets kan schelen en ben je ze vergeten.

Regel negen

Als er een mogelijkheid is om de kleding van het kind op het allerlaatste moment te veranderen, doe dit dan vóór de ceremonie zelf. Het komt voor dat ouders hun kinderen ongelooflijk mooie outfits kopen die in de zomer in de hitte erg moeilijk te dragen zijn. Daarom, zodat het kind niet moe wordt en niet paren in deze outfit, kleed hem op het allerlaatste moment aan.

Bereken de tijd zodat je tijd hebt om hem aan te kleden, zijn haar te kammen en zijn exit opnieuw te oefenen. Om ervoor te zorgen dat het kind zich zelfs na de ceremonie, tijdens de viering zelf, gezellig en comfortabel voelt, vergeet niet om hem in meer comfortabele en lichte kleding te veranderen. Als je van plan bent de hele avond aan tafel te zitten, dan heeft het kind hele andere plannen.

Regel tien

Forceer het kind niet. Als hij iets niet leuk vindt en hij wil iets niet doen, drijf hem dan niet tot hysterie. Laat de baby even met rust, laat hem afleiden en kalmeer. Probeer je acties iets later te herhalen. Denk na over wat belangrijker is: dat het kind deze gehate strik toch opdoet, of zelfs zonder strik, maar zodat hij rustig blijft tijdens de ceremonie.

Beeld
Beeld

Regel elf

Als je ziet dat het kind niet bij elkaar kan komen en de eerste stap kan zetten, neem dan de kleinste bij de hand en haal ze er zelf uit (dit moment moet vooraf met het bruidspaar besproken worden). Of laat het kind mee uit nemen door een van de vrienden/vriendinnen van het stel. Als het kind vóór de ceremonie botweg weigerde deel te nemen, dwing hem dan niet, scheld niet en word niet boos.

Op zo'n vakantie is er geen ruimte voor ruzies en wrok, ondersteun het kind beter en prijs hem omdat hij je er op tijd over heeft verteld. Daarom moet u voor een dergelijke uitkomst van gebeurtenissen altijd rekening houden met een ouder kind dat deze taak kan voltooien.

Regel twaalf

Niemand heeft de veiligheidsmaatregelen nog geannuleerd. Wetende dat er kinderen op het feest zullen zijn, moet u van tevoren voor hun veiligheid zorgen. Zorg ook voor een aparte kamer voor de kleintjes, waar de baby kan worden verschoond, gevoed en ingeslapen. Er zijn zelden bruiloften waar helemaal geen kinderen zijn. Verzorg ze vooraf, bereid entertainment, kindermenu, enz.

Als je alles goed voor hen doet, zullen ze geen problemen en problemen veroorzaken, maar integendeel graag helpen en deelnemen aan de viering. Houd van kinderen - ze zullen je beantwoorden !!!

Aanbevolen: