Hoe Organiseer Je Een Disco Uit De Jaren 90

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Disco Uit De Jaren 90
Hoe Organiseer Je Een Disco Uit De Jaren 90

Video: Hoe Organiseer Je Een Disco Uit De Jaren 90

Video: Hoe Organiseer Je Een Disco Uit De Jaren 90
Video: Golden Hits of Disco 80/90 Vol. 1 (Various artists) 2024, April
Anonim

Zaken gaan voor plezier. Breng je weekend op een leuke en spannende manier door met een themafeest voor je vrienden. Denk na over de organisatie tot in het kleinste detail, en je wordt het leven van het feest!

Hoe organiseer je een disco uit de jaren 90
Hoe organiseer je een disco uit de jaren 90

instructies:

Stap 1

"De wilde jaren negentig" hebben een merkbare stempel gedrukt in het geheugen van de mensen die ze hebben gevonden. Voor sommigen is de stijl en manier van leven van vroeger een echte modenachtmerrie en cultuurschok, maar voor anderen juist een onderwerp van bijzondere en tedere nostalgie. In ieder geval zal stilering voor zo'n dubbelzinnig tijdperk niemand onverschillig laten, wat betekent dat dit een win-win-optie is voor een helder, onvergetelijk feest in moderne omstandigheden.

Stap 2

Misschien is het belangrijkste kenmerk van elk feest muziek! Bij een themafeest moet de muziek bijzonder doordacht en goed gekozen zijn om een leuke en passende sfeer te creëren. Als je niet in de gelegenheid bent om een professionele DJ uit te nodigen voor de vakantie, zoek dan naar je oude platen of cassettes, denk aan vroegere idolen en probeer zelf een muzieklijst te maken. Zorg ervoor dat de nummers niet worden herhaald en dat groovy en romantische melodieën organisch worden afgewisseld in de playlist. Bekijk indien nodig de opnames van oude programma's zoals "Songs of the Year", zoek collecties van "Sojoez" of bekijk de aankondiging van de dichtstbijzijnde grote disco uit de jaren 90, gehouden in de stadions van de hoofdstad. De lijst met muzikale composities is meer dan uitputtend! Overigens kunnen alle bekende nummers in een speciaal gearrangeerde karaokewedstrijd worden gespeeld!

Stap 3

Om bij de sfeer en het thema van de vakantie te passen, nodigt u gasten uit om zich te kleden in kostuums die doen denken aan de mode van de jaren 90. Leggings, spijkerbroeken, rokjes met stippen, T-shirts met foto's van je favoriete acteurs zijn perfect. Houd er rekening mee dat in de jaren 90 damesjassen met volumineuze schoudervullingen, cropped tops en oversized kleding in de mode waren. Maak de look af met lichte make-up (een gekke combinatie van blauwe oogschaduw en roze lippenstift, of verf je lippen met destijds trendy donkerbruin). Voor mannen en vrouwen zijn volumineuze, ruige kapsels, royaal doordrenkt met haarlak, goed geschikt.

Stap 4

Een andere optie voor een feest uit de jaren 90 is een kinderfeestje - dit onderwerp is perfect als in die jaren de gasten van het feest nog steeds naar de kleuterschool of de lagere school gingen. In dit geval kun je met de kinderen spelen: onthoud je favoriete tuinspelletjes, kleed je in een schooluniform of te kleurige outfits en maak plezier tijdens de vakantie op de manier die schoolleraren hebben verboden.

Stap 5

Traktaties en accessoires moeten ook passen bij de sfeer van het gekke verleden. Drankjes worden het best geserveerd in gefacetteerde glazen en dessert - in theeserviezen die zijn overgebleven van grootmoeders. Richt je appartement in met een vast tapijt en kristalglaswerk in het dressoir. Versier de kamer met oude videobanden, ballonnen en slingers. Serveer traditionele Sovjet-traktaties zoals Olivier-salade en gerookte haring; kies chocoladerepen en chupa chups als dessert; Geef gasten kauwgom met inzetstukken.

Aanbevolen: