Wie Is Een Eventmanager En Hoe Viert Hij Het Nieuwe Jaar?

Wie Is Een Eventmanager En Hoe Viert Hij Het Nieuwe Jaar?
Wie Is Een Eventmanager En Hoe Viert Hij Het Nieuwe Jaar?

Video: Wie Is Een Eventmanager En Hoe Viert Hij Het Nieuwe Jaar?

Video: Wie Is Een Eventmanager En Hoe Viert Hij Het Nieuwe Jaar?
Video: Event management - How I became an event manager ? 2024, April
Anonim

Eventmanager is specialist op het gebied van evenementenbureaus. Evenementenbureau is een dienst die evenementen organiseert. Hoe verloopt de voorbereiding van het nieuwjaarsbedrijfsfeest en hoe vieren de eventmanagers zelf het nieuwe jaar?

Nieuwjaars bedrijfsfeest
Nieuwjaars bedrijfsfeest

Grote evenementenbureaus beginnen in juli met de voorbereidingen voor de nieuwjaarsfeesten. Als een bedrijf in september-oktober naar het bureau komt, blijkt vaak dat er al grote terreinen bezet zijn. Degenen die al zo'n probleem zijn tegengekomen, reserveren vooraf nieuwjaarsplaatsen. Daarom begint de voorbereiding op de vakantie ergens over zes maanden.

Een typische dag om een eventmanager voor te bereiden op een evenement ziet er ongeveer zo uit: er wordt een echte "brainstorming" georganiseerd op kantoor. En hier kunnen absoluut alle medewerkers ideeën aandragen. Dan gaan smalle specialisten aan de slag:

• De verantwoordelijke artiesten proberen de beste artiesten en artiesten te krijgen.

• Rekwisietenmanagers ontwerpen spellen en kostuums.

• De banketmanager zorgt ervoor dat alle gasten comfortabel kunnen worden ontvangen, hoe vegetarische gasten het naar hun zin hebben, hoe het diner helder en positief wordt afgesloten. Je kunt de feestelijke avond afsluiten met een laatste maaltijd (zoals een taart), straatvuurwerk of een live bandoptreden.

Meestal beginnen klanten van een eventmanager een gesprek met de volgende zin: "We willen iets anders dan alle anderen!" Dus we moeten een lasershow organiseren, het invriezen met vloeibare stikstof en wedstrijden houden in het zwembad.

Niet zonder onaangename verrassingen, ook hier werkt de "wet van de gemeenheid" soms. Soms berekenen elektriciens de belasting niet, gaat de verlichting uit en gaat de apparatuur niet aan. Dan begint een dringende zoektocht naar een generator.

Elk jaar slagen eventmanagers erin om het nieuwe jaar minstens twintig keer te vieren, en op de vraag hoe ze het nieuwe jaar zelf zullen doorbrengen, antwoorden ze: "Rustig, kalm, met familie."

Aanbevolen: