Hoe Verjaardagskaarten Te Ontwerpen

Inhoudsopgave:

Hoe Verjaardagskaarten Te Ontwerpen
Hoe Verjaardagskaarten Te Ontwerpen

Video: Hoe Verjaardagskaarten Te Ontwerpen

Video: Hoe Verjaardagskaarten Te Ontwerpen
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, Maart
Anonim

Handgemaakte ansichtkaarten zijn populair. Als je zo'n ansichtkaart voor je verjaardag ontvangt, weet je dat niemand een tweede exemplaar heeft en dat de meester zijn ziel heeft gestoken in het maken van het ambacht.

Hoe verjaardagskaarten te ontwerpen
Hoe verjaardagskaarten te ontwerpen

Het is nodig

  • - papier;
  • - briefpapier mes;
  • - schelpen;
  • - linten;
  • - kant;
  • - bogen;
  • - lijmstift en universele lijm;
  • - verven;
  • - een set voor scrapbooking.

instructies:

Stap 1

Benader met alle verantwoordelijkheid de materiaalkeuze waaruit u de ansichtkaart gaat ontwerpen. Neem niet te dun papier of karton: in beide gevallen zal de kaart niet goed zijn vorm behouden. Het is beter om dik papier te gebruiken. Papier dat is ontworpen om met pastelkleuren te tekenen, is voldoende. Het is geribbeld om de kaart meer levendigheid te geven.

Stap 2

Knip de basis van de toekomstige ansichtkaart uit papier. Het is het beste om niet met een schaar te knippen, maar met een scherp kantoormes. De ansichtkaart zal veel gladder zijn.

Stap 3

Bereid de beschikbare materialen voor om de ansichtkaart mee te versieren. Dit kunnen kant-en-klare kits voor scrapbooking zijn, die decoratieve elementen hebben - basissen voor bloemen, knopen, enz. U kunt strikken gebruiken van bloemboeketten, schelpen uit de zee, linten, knopen, kantgarnituren, knipsels uit tijdschriften - wat er ook maar bij de hand is.

Stap 4

Leg de decoratieve elementen op de kaart blanco en kijk of ze goed bij elkaar passen, want het zal moeilijk zijn om een bloem of een knoop opnieuw te lijmen zonder de kaart te beschadigen. Om de elementen te fixeren, is het beter om een goede lijmstift en universele lijm te gebruiken.

Stap 5

Als je weet hoe je moet tekenen, zal deze handgemaakte ansichtkaart je tekening perfect versieren. Om een foto te maken, is het beter om verf te gebruiken - acryl met een metaalachtige glans, volumineus, glanzend en mat. De tekening ziet er interessanter uit dan een tekening die met één verf is gemaakt.

Stap 6

Pak een inscriptie op die je houding ten opzichte van de held van de gelegenheid uitdrukt. Schrijf het met mooie inkt of knip de letters uit een tijdschrift en plak ze op een ansichtkaart. Met uw eigen hand versierde ansichtkaarten zullen u hartelijk feliciteren met uw verjaardag.

Aanbevolen: