Hoe En Hoe Lang Zullen De Russen Rusten In

Hoe En Hoe Lang Zullen De Russen Rusten In
Hoe En Hoe Lang Zullen De Russen Rusten In

Video: Hoe En Hoe Lang Zullen De Russen Rusten In

Video: Hoe En Hoe Lang Zullen De Russen Rusten In
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, April
Anonim

Het is alweer 2014, met 118 verwachte vakantiedagen. Velen maken zich zorgen over de vraag wanneer en hoeveel ze zullen rusten.

Productie kalender
Productie kalender

Zo het nieuwe jaar 2014 is aangebroken, alle nieuwjaarsvakanties liggen achter ons. En veel werkende mensen die in Rusland wonen, maken zich zorgen over de vraag: "Welke dagen zullen dit jaar niet werken." Het bleek dat er dit jaar slechts 247 werkdagen zijn (als we uitgaan van een vijfdaagse werkweek). En aangezien er maar 365 dagen per jaar zijn, kunnen we concluderen dat we veel rust zullen hebben (maar liefst 118 dagen).

Volgens het decreet van de regering van de Russische Federatie zijn er verschillende overdrachten uitgevoerd, als gevolg hiervan zullen de volgende vrije dagen verschijnen (voor een vijfdaagse werkweek waarin er twee vrije dagen zijn):

De nieuwjaarsvakantie van de Russen duurde maar liefst 8 dagen - van 1 januari tot 8 januari.

Omdat in februari 2014 de Dag van de Verdediger van het Vaderland op zondag valt, werd besloten om een extra vrije dag (24 februari) uit te stellen tot de feestdagen in november.

In maart zullen van 8 tot 10 vieringen in verband met Internationale Vrouwendag worden gehouden (7 maart is een korte pre-vakantiedag).

Mei 2014 kent het grootste aantal vrije dagen, namelijk 7 dagen. Van 1 t/m 4 mei is er een weekend in verband met de Lente en de Dag van de Arbeid (30 april wordt een korte pre-vakantiedag); 9-11 mei - weekend in verband met de Dag van de Overwinning in de Grote Vaderlandse Oorlog (8 mei zal een korte pre-vakantiedag zijn).

In juni zijn er feestdagen die verband houden met de dag van Rusland, dus van 12 tot 15 juni is er een weekend (11 juni is een korte pre-vakantiedag).

November zal de arbeiders verrukken met nog 4 extra vrije dagen - van 1 november tot 4 november, die zal worden geassocieerd met de viering van de Dag van Nationale Eenheid. Er worden deze keer geen korte pre-vakantiedagen verwacht.

Aanbevolen: