Hoe Feliciteer Je Een Man Op 50

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Man Op 50
Hoe Feliciteer Je Een Man Op 50

Video: Hoe Feliciteer Je Een Man Op 50

Video: Hoe Feliciteer Je Een Man Op 50
Video: Александр Попов - Мы будем жить 2024, Mei
Anonim

De vijftigste verjaardag is ongetwijfeld een belangrijke datum en moet daarom groots worden gevierd. En als het gemakkelijk genoeg is om een cadeau op te pakken en een vrouw te feliciteren, is wat te doen met een mannelijke held van de dag al een nogal moeilijke vraag.

Hoe feliciteer je een man op 50
Hoe feliciteer je een man op 50

instructies:

Stap 1

U kunt beginnen met het kiezen van een ansichtkaart. De held van de dag ontvangt graag een mooie kaart met schilderachtige landschappen en interessante plekken. Een zeer interessante optie is om een ansichtkaart op te halen met de afbeelding van een van de schilderijen van een beroemde kunstenaar.

Stap 2

Als je iets ongewoons wilt doen, wees dan creatief. Je kunt het bijvoorbeeld aan je man geven als hij houdt van extreme sporten, parachutespringen of een vliegtuigtour of zelfs in een koets door de stad. Je zult hetzelfde doen op een nogal originele manier als je een man op deze belangrijke dag, laten we zeggen, 100 schoten geeft in een van de schietgalerijen van je stad. Dit zal een goede ontspanning zijn.

Stap 3

We besloten op internet te zoeken naar hoe de held van de dag te feliciteren met zijn 50e verjaardag? Er zijn veel portalen op internet waar u interessante ideeën kunt opdoen over bijvoorbeeld felicitaties door middel van korte tekstberichten op uw mobiele telefoon. Voer in de zoekmachine een zoekopdracht in zoals "feliciteren met het 50-jarig jubileum per sms" en selecteer de gewenste optie.

Stap 4

Geen zin in organisatorische vraagstukken? Dan kunt u gebruikmaken van de diensten van bureaus die vakanties regelen - er zijn er veel. Hier zijn bijvoorbeeld verschillende agentschappen actief in Moskou en de regio Moskou: Prazdnik, telefoon (495) 925 0594; concertbureau Vatel, tel. 8 926 58680 03 en 8 961 314 55 62; concertbureau Arte Vita, tel. (495) 225 52 14; Jam, telefoon (495) 517 49 69 en vele anderen.

Stap 5

Hoewel er een mening is dat bloemen niet aan mannen worden gegeven, is het toch een goed verjaardagscadeau. Hij heeft het tenslotte over de aandacht die je aan de held van de dag schenkt, en over je liefde voor hem - als vrouw voor haar man, als beste vriend, als gewoon een goede kennis, eindelijk. Voorkeursbloemen: gladiolen, calla lelies, chrysanten of gerbera's. Je kunt ook rozen geven. En de kleur is beter om bordeauxrood, rood, blauw of paars te kiezen. Als het feest niet groots belooft te worden, laat het dan één bloem zijn, maar met een grote knop.

Aanbevolen: