Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Taurus

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Taurus
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Taurus

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Taurus

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor Taurus
Video: hoe je kerst NIET wilt vieren! ࿎ Forever Jade 2024, Mei
Anonim

Er wordt aangenomen dat om in 2018 geluk en welvaart aan te trekken, het noodzakelijk is om de gunst te verdienen van de patroonheilige van het jaar - de Yellow Earth Dog. Je moet vooral een feesttafel samenstellen in overeenstemming met alle regels en natuurlijk een juiste outfit kiezen. Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen regels voor het kiezen van een nieuwjaarskleding.

Hoe het nieuwe jaar 2018 te vieren voor Taurus
Hoe het nieuwe jaar 2018 te vieren voor Taurus

Bij het kiezen van een outfit voor het nieuwe jaar 2018, moet eraan worden herinnerd dat de Yellow Earth Dog het symbool is van het komende jaar. Uit de naam zelf is duidelijk dat de overheersende kleuren in de afbeelding meestal in geelbruine tinten moeten zijn.

Als deze kleuren niet naar je zin zijn, dan kun je stoppen bij fellere tinten: framboos, mosterd, oranje, maar het is mensen die de voorkeur geven aan de klassiekers niet verboden om zich te kleden in een outfit gemaakt in zwart-wit.

Liefhebbers van heldere afbeeldingen kunnen worden geadviseerd om te kijken naar de outfits die in verschillende tinten zijn gemaakt, dat wil zeggen naar de kledingstukken met ornamenten. Vegetatie- en dierenontwerpen, evenals ingewikkelde, chaotische patronen zijn de beste optie. De uitzondering zijn luipaard- of andere "katten" -prints.

Een handtas in een van de bovenstaande kleuren, een choker (voor jonge dappere meisjes) of kralen zijn perfect als accessoires, en een stropdas voor mannen. Geschikte schoenen - in de kleur van de outfit of in een tint die daarmee in harmonie is.

Bij het kiezen van kleding voor het nieuwe jaar 2018 moeten Taurus-mannen en -vrouwen vertrouwen op elegantie en gemak. Op oudejaarsavond zullen vrouwen er geweldig uitzien op een schedejurk of een middellange cocktailjurk, een elegant broekpak, op mannen - een stijlvol overhemd met jeans, een klassiek pak. Vrouwen weigeren jurken met een uitdagende halslijn of een onthullende halslijn, een rok die te pluizig is of een outfit met lurex, glitter of pailletten. Mannen daarentegen zouden een taboe moeten leggen op outfits in felle kleuren.

Aanbevolen: