Trouwtrends 2020

Trouwtrends 2020
Trouwtrends 2020

Video: Trouwtrends 2020

Video: Trouwtrends 2020
Video: 🍑танцуй если знаешь этот тренд🍑тренды из TikTok 2020🍑strawberry🍑 2024, April
Anonim

De dagen dat je een traditionele bruiloft moest doen zoals je familieleden dat willen, zijn allang voorbij. Al enkele jaren ligt de nadruk op het feit dat een bruiloft in de eerste plaats een feestdag is voor pasgetrouwden, en zij kiezen zelf wat ze leuk vinden: van de trouwjurk en aankleding tot het formaat van de feestdag.

Trouwtrends 2020
Trouwtrends 2020

Decoratie met groen in plaats van bloemen

Weelderig bloemendecor behoort stilaan tot het verleden. Nu is het in de mode om zowel de hal zelf als de tafels te decoreren met elementen van groen. Er kunnen veel opties zijn: grote bloemen in potten, kunstmatige groene muren die kunnen worden gehuurd, takjes groen voor tafeldecoratie. Zelfs het bruidsboeket mag geen bloemen bevatten en mag bestaan uit groen, vetplanten of droogbloemen.

U kunt ook vetplanten of andere potplanten meenemen als cadeau voor gasten.

Een bescheiden diner in plaats van een uitbundig banket

Deze trend houdt al meer dan een jaar aan, maar verliest zijn populariteit niet, maar wint aan kracht. Steeds meer stellen kiezen voor een rustig familiediner zonder toastmeester en muzikanten, in plaats van een luidruchtig banket voor honderd personen. Of u kunt 's middags een bruiloftsbuffet maken en vervolgens op reis vliegen.

Bruidsmeisjes in broekpakken

Een van de Amerikaanse sites noemde dit een van de toptrends. Rusland is in dit opzicht conservatiever, maar misschien vindt iemand dit idee interessant. De vriendinnen in dezelfde broekpakken zien er op de foto erg stijlvol uit.

Zorg voor de natuur

Een zeer nuttige trend gericht op natuurbehoud. Velen hebben het decoreren met ballonnen en lantaarns in de lucht al lang opgegeven. Van de kwelling van duiven en andere dieren. Ook is een tafel die barst van de borden niet langer een teken van vrijgevigheid en gastvrijheid, want het meeste van dit eten wordt weggegooid.

Nadruk op kleur

Blauw wordt erkend als de kleur van 2020. Maar als je deze kleur niet mooi vindt, dan kun je de bruiloft in je favoriete kleur maken, wat kan worden weerspiegeld in het decor, de accessoires en zelfs op de bruidstaart.

Natuurlijke schoonheid

Bruiloften en off-site registraties, waarbij de belangrijkste decoratie van het feest de natuur is. Eerder probeerden ze dergelijke bruiloften in de buurt van waterlichamen te doen, nu zijn berglandschappen ook in de trend. En als de bruidegom, de bruid en iedereen om hen heen fan is van extreme sporten, dan kan er ook een skibruiloft georganiseerd worden.

Minimalistische bogen voor check-in bij vertrek

Minimalisme geeft zijn posities niet op, en dit jaar wordt het ook weerspiegeld in de bogen. Op buitenlandse sites kun je vaak bogen vinden, niet alleen zonder bloemendecoratie, maar ook zonder enige decoratie. Gewoon een metalen of houten frame met een strikte geometrische vorm.

Trouwjurk

Modetrends voor bruiloften spelen zich meestal af in New York en Milaan. 2020 is zeer rijk aan trends en biedt bruiden alle variatie, van tederheid en klassiekers tot extravagantie.

Van de interessante trends kan een bruidsblazer worden opgemerkt, die deel kan uitmaken van een broekpak of over een jurk kan worden gedragen. Evenals asymmetrische jurken, veren, pofmouwen, hoge splitten. En de meest ongewone en gedurfde trend zijn trouwshorts.

Uit de klas: kant, glans, doorschijnendheid, gelaagdheid, delicate poederachtige kleuren, kant.

Aanbevolen: