Hoe Teken Je Een Kerstkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Kerstkaart
Hoe Teken Je Een Kerstkaart

Video: Hoe Teken Je Een Kerstkaart

Video: Hoe Teken Je Een Kerstkaart
Video: Teken je eigen kerstkaart. Deze keer: hoe teken je de kerstman? 2024, April
Anonim

Alleen heel saaie mensen geven elkaar geen kerstkaart. Zo'n ansichtkaart kun je natuurlijk gewoon kopen. Maar het is veel interessanter om het zelf te maken. Het kost misschien nog minder tijd, rekening houdend met het feit dat u het niet op weg naar de winkel hoeft te besteden.

Hoe teken je een kerstkaart
Hoe teken je een kerstkaart

instructies:

Stap 1

Neem een vel A4 dik papier. Vouw het dubbel zodat de resulterende briefkaartbasis A5 is.

Stap 2

Teken eerst een kerstboom op de voorkant van de kaart. Gebruik hiervoor kleurpotloden. Probeer geen viltstiften te gebruiken: de tekening zal kleurrijk blijken te zijn, zoals die van een kind, en bij de minste fout moet je helemaal opnieuw beginnen, omdat je hem niet met een gum kunt repareren. De grootte van de boom mag niet het hele oppervlak van de hoes beslaan. Er moet aan alle vier de zijden ruimte omheen zijn. Teken de boom zelf met groene en eenvoudige potloden en maak de standaard bruin, waarbij je een boom imiteert.

Stap 3

Teken kleurrijke ballen die aan de takken van de kerstboom hangen. Maak waar nodig ruimte voor hun afbeelding met de gum. Breng ook de afbeelding van "regen" aan (hiervoor kunt u een zilveren gelpen gebruiken zoals "metallic"), slingers.

Stap 4

Teken dozen met linten onder de boom om geschenken voor te stellen. Laat tegelijkertijd wat ruimte over voor de inscriptie, die zich onder de afbeelding van de boom zal bevinden.

Stap 5

Neem een typesjabloon. Schrijf "Merry Christmas" boven de boom, en daaronder de vier cijfers van het komende jaar.

Stap 6

Teken lachende kinderen aan de zijkanten van de boom.

Stap 7

Teken een raam achter de boom waardoor je het vuurwerk kunt zien. Teken het raam zelf met een eenvoudig potlood en het vuurwerk met gekleurde.

Stap 8

Trek een lijn die het objectvlak vormt, zodat het venster zich boven deze lijn bevindt en de standaard en geschenken eronder. Vul de ruimte die niet wordt ingenomen door objecten onder de lijn met horizontale lijnen en erboven met verticale lijnen.

Stap 9

Open de kaart en schrijf een felicitatie gericht aan de ontvanger in een mooi handschrift. Gebruik verzen, ook die van jezelf, als je wilt.

Stap 10

Schrijf desgewenst uw coördinaten (telefoon, e-mail) op de achterkant van de ansichtkaart - zodat deze meer op een fabriekskaart lijkt.

Aanbevolen: