Hoe Maak Je Een Kerstkaart Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstkaart Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Kerstkaart Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkaart Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkaart Met Je Eigen Handen
Video: Hoe maak je een kerstkaart met een kerstboom met je eigen handen. Makkelijk en eenvoudig 2024, Mei
Anonim

Een zelfgemaakte ansichtkaart zal een uitstekende aanvulling zijn op een nieuwjaarsgeschenk en in sommige gevallen kan het deze zelfs vervangen, opvallend door zijn originaliteit en buitengewoon ontwerp. Bepaal voor wie je cadeau bedoeld is en ga aan de slag.

Hoe maak je een kerstkaart met je eigen handen
Hoe maak je een kerstkaart met je eigen handen

Het is nodig

  • - dik vel papier;
  • - lijm;
  • - schaar;
  • - diverse stickers;
  • - gekleurd papier;
  • - Nieuwjaarsklatergoud, enz.

instructies:

Stap 1

Denk na over de schets van de ansichtkaart. Vouw het papier dubbel en schets een ruw plan voor de plaatsing van de decoratieve elementen. Vergeet niet om ruimte te laten voor uw felicitatiebericht - bepaal meteen de grootte en het ontwerp (geplakte krantenbrieven nemen bijvoorbeeld meer ruimte in beslag dan handgeschreven tekst). Op de achterkant van de ansichtkaart kun je een grote compositie plaatsen, symbolische elementen op de achterkant toevoegen en het derde deel van de ansichtkaart "geven" voor felicitaties. De laatste zijde van de ansichtkaart is meestal versierd met kleine details.

Stap 2

Ciseleer je kaart. De spreiding van de ansichtkaart kan worden geplakt met gestructureerd papier - dit voegt elegantie toe aan uw werk en diversifieert het decor. U kunt decoratief papier of een stuk patroonbehang gebruiken. Je kunt het werkblad wit laten, maar let dan op de hoeken van de ansichtkaart - lijm satijnen strikken, dennennaalden, miniatuur veelkleurige veren, enz. Applicaties van zwart kant op een wit canvas zien er prachtig uit, maar laten je niet meeslepen door de overvloed aan elementen.

Stap 3

Nieuwjaarssymbolen toevoegen. Het ontwerp van uw kaart moet overeenkomen met de vakantie - voeg sneeuwvlokken, sterren, kerstballen, kerstboom, enz. Teken een kleine kerstboom, lijm de contouren vast met een groene wollen draad en bevestig strass-steentjes, kralen, glitters als speelgoed. Rol een sneeuwpop van stukjes watten, snijd een nieuwjaarsster uit folie. Bevestig alle elementen met lijm, breng deze met een tandenstoker aan op het canvas van de ansichtkaart en druk het decoratieve element naar beneden. Zelfs als je ver verwijderd bent van handwerken, probeer dan een nieuwjaarskaart te maken in de vorm van een kinderambacht - een ongelijke kerstboom gemaakt van gekleurd papier, onvolmaakt ronde ballen, eenvoudige elementen. Denk alleen aan de combinatie van kleuren - de kaart moet helder zijn en de belangrijkste "Nieuwjaars" -kleuren bevatten (rood, groen, goud).

Aanbevolen: