Hoe Maak Je Een Trekking?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Trekking?
Hoe Maak Je Een Trekking?

Video: Hoe Maak Je Een Trekking?

Video: Hoe Maak Je Een Trekking?
Video: 6 days solo bushcraft - canvas lavvu, bow drill, spoon carving, Finnish axe 2024, Mei
Anonim

In de meeste vriendelijke bedrijven is het gebruikelijk om grappige grappen te maken. Meestal spelen vrienden tegen elkaar op 1 april. Maar elke andere datum kan een reden zijn voor een goede grap. Hoe maak je zo'n grap om het "slachtoffer" niet te beledigen, maar te amuseren?

Hoe maak je een trekking?
Hoe maak je een trekking?

instructies:

Stap 1

Speel een grap uit met een vriend op een moment dat hij bezig is met het repareren van een apparaat. Als het apparaat is gedemonteerd, plaats dan een paar vreemde onderdelen tussen de reserveonderdelen en observeer. Het is raadzaam om de grap te bekennen voordat je vriend serieus boos wordt.

Stap 2

Toon uw "paranormale" capaciteiten. Best gedaan met een bedrijf. Vraag het object van de tekening om een getal van 2 tot 10 te raden. Vermenigvuldig vervolgens het geselecteerde getal met 9. Laat hem dan de cijfers van het resulterende getal bij elkaar optellen. En van het resultaat wordt 4 afgetrokken. Het resulterende resultaat in het alfabet moet overeenkomen met een letter, vraag de deelnemer om het land te raden waarvan de naam met deze letter begint. En op de derde letter van de naam van dit land - de naam van het dier. Zeg dan na een pauze: "Er zijn geen neushoorns in Denemarken." Het object van de trekking is meestal erg verrast. De kleur van deze grap is dat na alle berekeningen altijd het cijfer 5 wordt verkregen, wat overeenkomt met de letter D. En behalve Denemarken en een neushoorn komt er meestal niets in een beperkte tijd op.

Stap 3

Neem walnoten, in tweeën gedeeld en verwijder de inhoud ervan. Lijm de lege schelpen met secondelijm, plaats een briefje in elke noot, bijvoorbeeld met de volgende inhoud: "Lesha was hier", "Packer # 666", "Abydno, toch ?!". Nodig je vrienden uit om op deze walnoten te knagen.

Stap 4

Als je onlangs een nieuwe auto hebt gekocht, kun je er een paar vrienden mee uithalen. Pak een sleutelhanger van het alarm en stop deze in je zak, en haal de batterijen uit de tweede. Vertel je vriend dat je een nieuw automodel hebt gekocht dat de eigenaar herkent. Gebruik een afstandsbediening zonder batterijen om te demonstreren hoe u deze van het alarm verwijdert en opnieuw vergrendelt. Tegelijkertijd mag je vriend(in) niet zien dat je stiekem op de knopjes van de sleutelhanger in je zak drukt. Geef hem dan de kapotte sleutelhanger. Nadat hij de auto niet van het alarm heeft gehaald, zal hij je zeker geloven.

Aanbevolen: