Trouwtrends In

Trouwtrends In
Trouwtrends In

Video: Trouwtrends In

Video: Trouwtrends In
Video: Foo Fighters Meets 70's Bobby Caldwell - Live Looping Mashup by Elise Trouw 2024, April
Anonim

Elk jaar verschijnen er, net als in de modemarkt, in de trouwbranche, van bruidsmeisjesjurken tot restaurantinrichting, nieuwe trends. Toonaangevende ontwerpers en wereldberoemdheden vragen hen op dezelfde manier.

Trouwtrends in 2016
Trouwtrends in 2016

Kleuren 2016

Laten we beginnen met kleur. Bruiloften zijn al lang niet meer "zwart-wit". Al enkele jaren zijn bruiloften in een bepaalde kleur relevant, wat zich herhaalt in de kleding of accessoires van het bruidspaar, in het boeket, in de aankleding van het restaurant. Russische trouwsites noemen de kleur van het seizoen "rozenkwarts", dan "lila-grijs", "ijskoffie", "sereniteit". Buitenlandse sites bieden een rijkere keuze: verschillende delicate pasteltinten, waaronder veel grijstinten, evenals rijke verzadigde kleuren.

Jurken

We gaan richting eenvoud en gelaagdheid. Zelfs als je een pluizige rok wilt, is het beter om opnieuw laagjes te kiezen dan crinaline. Maar de boeketten van de bruid worden groter en onregelmatiger van vorm, met een overvloed aan groen. Dergelijke boeketten worden "slordig" genoemd.

Bruidsmeisjesjurken in verschillende kleuren. Deze trend kan nauwelijks een noviteit van 2016 worden genoemd, maar hij migreerde vol vertrouwen van vorig seizoen.

Decoratie van zalen en restaurants

De meest modieuze interieurstijl is de loft. En de passende decoratie: retro gloeilampen, minimalistische boeketten, monochrome boeketten, groen plantendecor, hangende bloemstukken.

In composities op tafels worden bloemen gemengd met natuurlijke materialen: takken, kegels, bessen, fruit, schelpen. Meer tederheid, versieringen met kant, delicate tinten en kleuren worden toegevoegd aan de rustieke stijl.

Eco-stijl en bruiloften in open landgebieden of in landhuizen zijn nog steeds relevant.

Fotozone

Nu zijn er niet genoeg snorren en brillen op stokjes en de gebruikelijke presvoll met de namen van de jongeren. Mode dicteert de installatie van grote fotozones, bijvoorbeeld een muur van bloemen, groene planten, schommels, maquettes van paleizen, kastelen, auto's, koetsen. Natuurlijk is deze voorwaarde alleen haalbaar als u een groot budget heeft.

auto's

Enorme limousines worden stilaan vervangen door ongebruikelijke retro-auto's of gewoon auto's van goede merken.

Bruidstaart en taarten

Perfecte sneeuwwitte taarten, volledig gevuld met mastiek of marsepein, maken plaats voor taarten die zo huisgemaakt mogelijk zijn gestileerd. Taarten met een laagje, gedrenkt in jam en versierd met bessen zijn op het hoogtepunt van de mode. Sommige banketbakkers voegen vakkundig gemaakte marsepeinen bloemen en beeldjes toe aan hun "zelfgemaakte" taarten.

Het zal ook gebruikelijk zijn om gasten te trakteren op taarten, het is beter om dit aan een toonbankbuffet te doen terwijl ze wachten op de jongen. En natuurlijk is het heerlijk als deze taarten door iemand van je huis gebakken worden.

Aanbevolen: