Hoe Feliciteer Je Een Visser?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Visser?
Hoe Feliciteer Je Een Visser?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Visser?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Visser?
Video: Vissen Doe Je Zo! - Karpervissen met Vincent Visser 2024, April
Anonim

Vissen is een echt mannenberoep. Vissen kan zowel een levenslange bezigheid zijn - een beroep als een hobby in uw vrije tijd naast het hoofdberoep. Maar als er een vakantie of feest komt, dan wil ik de visser op een speciale manier feliciteren en hem een echt noodzakelijk en nuttig geschenk aanbieden.

Hoe feliciteer je een visser?
Hoe feliciteer je een visser?

instructies:

Stap 1

Feliciteer de visser met zijn professionele vakantie. Het is beter om dit te doen op de dag die hiervoor officieel is vastgesteld. In Rusland wordt Fisherman's Day bijvoorbeeld traditioneel gevierd op de tweede zondag in juli.

Stap 2

Een amateurvisser, voor wie vissen een hobby is, een hobby, zelfs een verjaardagsgroet of ander evenement, kan als themafeest worden georganiseerd met een focus op deze bijzondere passie van de jarige. De elementen van zo'n feest kunnen dus een ongewoon soort servet zijn in de vorm van vis (hiervoor moet je hard werken en dergelijke gekrulde servetten van tevoren uitknippen), glazen of wijnglazen met het beeld van onderwaterbewoners (je kunt koop stickers en breng ze aan op schone transparante oppervlakken van glazen), visgerechten op tafel, bereid zowel van de laatste vangst van de visser zelf, en gewoon gekocht in een winkel en meer.

Stap 3

Koop een waterdichte en ruime box of tacklebox als cadeau voor een beginnende visser. Dit is gewoon een noodzaak, niet alleen om te vissen, maar ook thuis. Op lange winteravonden zal uw visser veel plezier beleven aan het inspecteren van zijn uitrusting, het plannen van nieuwe aanwinsten en dromend van nieuwe visreizen. En je loopt niet op de meest onverwachte plekken tegen vishaken, wobblers en molens aan.

Stap 4

Presenteer een waterdichte tent aan de visser. Soms duurt het vissen meerdere dagen achter elkaar en een tent beschermt hem tegen onverwachte regen of middagzon. Alleen de tent moet qua kleur in harmonie zijn met het kustlandschap - grijsgroene tinten zonder heldere inzetstukken, omdat wordt aangenomen dat een onverwachte felle kleur aan de kust de vis bang maakt.

Stap 5

Kies een lichtgewicht waterdichte visrugzak met veel zakken en trekkoorden, die comfortabel is en alles bevat wat je nodig hebt om te vissen. Een rugzak moet worden gekozen in een donkere kleur, praktisch en niet-strepend.

Stap 6

Koop een gepolariseerde bril in een gespecialiseerde hengelsportwinkel waarmee je bij elk weer alle kleine dingen op het wateroppervlak kunt zien zonder je ogen te belasten.

Stap 7

Je kunt een tweepersoons opblaasbare boot kopen als cadeau, als de visser er nog geen heeft, en het geld je toelaat. Tussen visreizen door kan het worden gebruikt voor boottochten tijdens gezinsvakanties.

Stap 8

Ontwerp een album met foto's van de belangrijkste vistrofeeën van uw visser, met beschrijvingen en opmerkingen om te laten zien aan vrienden, familie en kennissen. Bovendien kan het hele gezin meewerken aan het ontwerp van zo'n geschenk.

Stap 9

Boek een eendaagse visreis voor de visser op een privéviskwekerij, waar hij zijn vaardigheden volledig kan demonstreren, nieuwe uitrusting kan uitproberen en iedereen kan verrassen met trofeeën. En als er een mogelijkheid is, samen met de aankoop van het recht om in dit stuwmeer te vissen, koop daar dan een "rustdag" voor het hele gezin. Zo'n gezamenlijke vakantie brengt samen en geeft een reden om trots te zijn op de viskunsten van de "hoofdfamilievisser".

Aanbevolen: