Hoe De Bruid Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Bruid Te Feliciteren?
Hoe De Bruid Te Feliciteren?

Video: Hoe De Bruid Te Feliciteren?

Video: Hoe De Bruid Te Feliciteren?
Video: Hoe ik jullie trouwfilm maak! | JTmedia 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een hele spannende dag, niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten. Op deze feestdag wil ik een origineel en gedenkwaardig cadeau presenteren dat anders zal zijn dan de rest.

Hoe de bruid te feliciteren?
Hoe de bruid te feliciteren?

instructies:

Stap 1

Het is wenselijk dat het cadeau voor de bruid bestaat uit een wenskaart met vriendelijke woorden, een boeket bloemen en het cadeau zelf. Er zouden geen speciale problemen moeten zijn met de keuze van een boeket en een ansichtkaart, maar het bedenken van een origineel en vooral een cadeau dat geschikt is voor de bruid is behoorlijk lastig. Vergeet daarnaast niet dat het cadeau ook mooi gepresenteerd moet worden.

Stap 2

Als de bruid een goede vriend van je is en gevoel voor humor heeft, vrolijk haar dan op. Koop een 'afstandsbediening voor mannen' voor haar en vertel haar dat elke getrouwde vrouw er een heeft en helpt om het gezin bij elkaar te houden.

Stap 3

Geef haar kaartjes voor haar favoriete film of show, reserveer een tafel in een chique restaurant of koop een certificaat voor service bij een dure schoonheidssalon. Het is beter om een kaartje voor meer dan één persoon te kopen, zodat het meisje tijd kan doorbrengen met haar vrienden en zich kan voorbereiden op de bruiloft.

Stap 4

Je kunt verrassen door een vrijgezellenfeest te houden terwijl ze weg is. Versier de kamer met ballonnen en posters, nodig mensen uit die haar dierbaar zijn, dek de tafel en plaats een kleine stoeprand in de hoek waar iedereen geschenken zal neerzetten.

Stap 5

Als u de bruid niet van tevoren wilt feliciteren, kunt u dit tijdens de bruiloft goed doen, wanneer na de burgerlijke stand iedereen naar het restaurant gaat. Voor aanvang van de viering geeft de toastmeester alle gasten altijd de gelegenheid om de jongeren te feliciteren. Koop een mooi boeket, als je wilt dat je bloemen anders zijn dan alle andere, regel dan een mooie mand met een oase. Zo'n compositie gaat langer mee dan andere, en dan kan de bruid het weer gebruiken om haar eigen boeket te maken.

Stap 6

Tijdens de bruiloft is het beter om een of ander functioneel geschenk te geven dat nuttig zal zijn voor een jong gezin. Het is goed om een set duur beddengoed voor de huwelijksnacht of wat huishoudelijke apparaten te overhandigen. Als het paar een gemeenschappelijke hobby heeft, kun je je cadeau ermee associëren en wensen dat de bruid en bruidegom meer tijd samen doorbrengen.

Stap 7

Terwijl je je voorbereidt op de bruiloft van je vriend of familielid, leer dan een mooi gelegenheidsgedicht of een passende, soulvolle toast. Meestal worden niet de geschenken zelf herinnerd, maar de manier waarop ze werden gepresenteerd, dus die aangename woorden en wensen die je tegen de jongeren zegt, zullen voor altijd in hun geheugen blijven.

Aanbevolen: