Moderne Trouwtrends

Moderne Trouwtrends
Moderne Trouwtrends

Video: Moderne Trouwtrends

Video: Moderne Trouwtrends
Video: Trouwjurkentrends 2021 2024, April
Anonim

Tijden veranderen, wat betekent dat bruiloften niet op dezelfde manier kunnen worden gehouden. Veel pasgetrouwden proberen afstand te nemen van de "afgezaagde" scenario's en hun bruiloft individueel te maken.

Moderne trouwtrends
Moderne trouwtrends

Als het in de goede oude tijd als normaal werd beschouwd om vóór de leeftijd van twintig te trouwen, zijn er nu steeds meer bruiloften van mensen boven de dertig, en dit verbaast niemand. Bovendien beschouwen moderne pasgetrouwden veel tradities als verouderd en irrelevant. Daar is niets mis mee, aangezien de tijden veranderen en mensen steeds minder bijgelovig worden, en deze belangrijke gebeurtenis heeft het recht om precies zo te worden gehouden als ze willen.

1. Trouwjurk

Het hoeft helemaal niet wit te zijn! Bovendien staat een sneeuwwitte jurk niet bij iedereen. De belangrijkste taak is om de schoonheid en persoonlijkheid van de bruid te benadrukken. Daarom kan ze zowel lichte tinten (beige, koffie met melk, ivoor) als felle kleuren (rood, blauw) en zelfs een elegante zwarte jurk kiezen. Praktische bruiden kopen gewoon een avondjurk die ook na de bruiloft nog gedragen kan worden.

Als het budget het toelaat, kun je twee jurken kopen - een feestelijker voor een formele ceremonie en een andere, cocktail en veel comfortabeler voor een banket.

2. Foto's maken

Trouwfotografen concurreren met elkaar in creativiteit en bedenken de meest ongewone situaties: de bruid en bruidegom in de metro, tram, in een skioord, op een boot. Te paard, vergezeld van honden, katten en meer exotische dieren. Alles wordt alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de fotograaf en de bereidheid van de pasgetrouwden om te experimenteren.

3. Toonaangevend, niet "toastmaster"

De moderne presentator ziet er goed uit, houdt zichzelf in vorm, spreekt duidelijk en kundig. Hij staat zichzelf niet toe om te drinken tijdens het evenement, vermijdt hetzelfde soort wedstrijden en vulgaire grappen. Dwingt gasten niet om tegen hun wil deel te nemen aan wedstrijden en trekt ze niet van tafel. Onopvallende stand-up grappen en improvisaties zijn populair.

4. Formaat van het evenement

Een traditioneel banket met tafels die barsten van het eten heeft de voorkeur, een buffet met lichte snacks en hapjes. Een enorme taart - een reep. Deze tendens kwam uit het westen, maar heeft in ons land nog geen wortel geschoten, omdat het door familieleden vaak nog als hebzucht wordt beschouwd.

5. Geënsceneerde huwelijksdans

Pasgetrouwden krijgen vaak les van een choreograaf, en dat is geweldig, omdat het voor gasten veel interessanter is om naar een gechoreografeerde dans te kijken. En de meest moedige maken een echte show van dans.

5. Sluit registratie af

Deze traditie met de uitnodiging van de registrar heeft al lang wortel geschoten, omdat het je de mogelijkheid geeft om ja te zeggen tegen elkaar aan de oever van het meer, op het dak of op een bloeiend zomerterras. Zonder wachtrijen en haast, in de kring van degenen die bijzonder belangrijk zijn.

6. Ceremonie in het buitenland

Veel stellen doen echte of geënsceneerde registraties in andere landen, vaak kost het niet meer dan een uitbundig feest met veel gasten thuis.

Aanbevolen: