Hoe Kies Je Een Originele Trouwlocatie?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Originele Trouwlocatie?
Hoe Kies Je Een Originele Trouwlocatie?

Video: Hoe Kies Je Een Originele Trouwlocatie?

Video: Hoe Kies Je Een Originele Trouwlocatie?
Video: De Kruimel beste trouwlocatie van Nederland 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een heldere en gedenkwaardige gebeurtenis op zich. Steeds meer jonggehuwden proberen echter weg te komen van saaie huwelijkssjablonen en van hun trouwdag een echt ongewone vakantie te maken. Er zijn veel originele plaatsen voor een bruiloft - welke wordt gekozen, hangt af van het budget dat is vastgesteld voor de vakantie en de persoonlijke voorkeuren van de geliefden.

Hoe kies je een originele trouwlocatie?
Hoe kies je een originele trouwlocatie?

Als het budget krap is

De goedkoopste manier om uw bruiloft ongebruikelijk en gedenkwaardig te maken, is door deze buiten te vieren. Een rivieroever, een zonnige weide in het bos of zelfs een stadsstrand - er zijn veel mogelijkheden. Speciale bureaus bieden graag hun diensten aan voor huwelijksregistratie op locatie. Als de schoonheid van natuurlijke landschappen niet genoeg is, kunt u met de hulp van een specialist of alleen een ongewoon ontwerp voor een trouwlocatie bedenken. Een andere optie is om thema-accessoires of kostuums voor gasten te maken. Dus in het bos kun je een bruiloft houden in de stijl van "Roodkapje", en in de buurt van het stuwmeer - gebaseerd op de "Kleine Zeemeermin".

Het grootste probleem waarmee een paar te maken kan krijgen wanneer ze besluiten om in de natuur te trouwen, is het wisselvallige weer. Aan de andere kant kan een onverwachte regenbui een originele bruiloft nog gedenkwaardiger maken.

Als het seizoen of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten te trouwen, kan dat bijvoorbeeld in een fastfoodrestaurant. Een Amerikaans stel trouwde bij McDonald's - waarom niet volgen? Het belangrijkste is om de organisatie van de vakantie creatief en met humor te benaderen - dan zullen de gasten ook de verbeeldingskracht van de pasgetrouwden waarderen.

Een bruiloft bij McDonald's is niet de meest radicale budgetceremonie. Er zijn echtparen die zijn getrouwd in de supermarkt, in de tram en zelfs op de vuilnisbelt!

En zelfs als uw bruiloft behoorlijk traditioneel belooft te worden en de locatie een restaurant is, kunt u een origineel tintje geven met behulp van een ongewone fotoshoot. U kunt gedenkwaardige foto's maken in de bibliotheek, op het circuit, in een verlaten huis of in een afgelegen dorp.

Gedurfde en dure beslissingen

Als toekomstige pasgetrouwden genoeg geld hebben, kan een originele bruiloft in het buitenland worden gehouden - niet alleen in beroemde resorts, maar ook op een onbewoond eiland. Vooral moedige stellen kunnen het advies krijgen om hun hart te verzegelen in het ijs van Antarctica - er worden speciale huwelijkscruises georganiseerd naar deze met sneeuw bedekte plaatsen. En in Slovenië kun je zelfs trouwen in de Postoinsky-grot - huwelijksceremonies worden gehouden in de centrale hal.

Een andere optie voor een originele trouwlocatie is de hemel! Dat huwelijken echt "in de hemel" zijn, kun je bewijzen door ringen uit te wisselen tijdens een ballonvaart of zelfs in een gezamenlijke parachutesprong. Een andere optie voor een "lucht" -huwelijk is om het in het vliegtuig te organiseren - dan kunnen niet alleen de piloot en de instructeur, maar ook familieleden en vrienden die aan boord blijven de vakantie delen met de pasgetrouwden.

Een bruiloft in de ruimte is ook een feit! Sommige touroperators bieden liefhebbers aan om hun hart vast te leggen aan boord van een echt suborbitaal schip, hoewel dit plezier meer dan twee miljoen dollar kost.

Eindelijk kan er ook onder water een originele bruiloft gespeeld worden! Het is moeilijk om veel gasten uit te nodigen voor zo'n vakantie, en je kunt het avondkapsel na een duik vergeten. Onderwaterbruiloften worden echter steeds populairder. Nu wordt zo'n service bijvoorbeeld aangeboden op de Malediven - daar kun je trouwen tussen honderden prachtige vissen, koralen en zee-egels.

Aanbevolen: