Wat Een Man Te Geven Voor Een Vakantie?

Inhoudsopgave:

Wat Een Man Te Geven Voor Een Vakantie?
Wat Een Man Te Geven Voor Een Vakantie?

Video: Wat Een Man Te Geven Voor Een Vakantie?

Video: Wat Een Man Te Geven Voor Een Vakantie?
Video: Dochter van Miljonair Weigerde te Trouwen met Arme Man, Dit is Wat Hij Toen Deed 2024, April
Anonim

Een geschenk voor een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht moet oprechte vreugde oproepen, praktisch en echt noodzakelijk zijn. Rekening houdend met de interesses, hobby's en karakter van de persoon, evenals het bedrag dat u bereid bent te besteden voor de aankoop, kunt u een geschikt cadeau kiezen voor de komende vakantie.

Wat een man te geven voor een vakantie?
Wat een man te geven voor een vakantie?

instructies:

Stap 1

Als iemand bepaalde hobby's heeft, dan kun je iets doneren voor zijn hobby.

Voor een visser kun je bijvoorbeeld een nieuwe lepel of een speciaal vispak geven, evenals een thermoskan of een visboek.

Voor liefhebbers van modelbouw is een nieuw model van een schip of een vliegtuig geschikt, afhankelijk van de voorkeuren. En ook een set verven voor modellen, penselen en lijm. Ik wil ook graag een boek over de geschiedenis van de vloot of de luchtvaart.

Een gamer heeft een nieuwe gamingmuis of -toetsenbord nodig, of een certificaat van een elektronicawinkel.

De sushi-liefhebber zal dol zijn op de sushi-kit. Dit omvat meestal een bamboe sushi-mat, eetstokjes, sauskommen en een receptenboek.

scheepsmodel
scheepsmodel

Stap 2

Voor thuiscomfort kunt u een badjas, pyjama of pantoffels meegeven. En ook beddengoed met een bepaald patroon is geschikt, bijvoorbeeld met het sterrenbeeld of met een thema gebaseerd op je favoriete tv-serie. Een grote badhanddoek in je favoriete kleur is ook een leuk cadeau.

badjas
badjas

Stap 3

U kunt kleding doneren. Als cadeau zijn een T-shirt met originele print, een comfortabel shirt en een warme trui geschikt.

Stap 4

Als een man geen elektrisch scheerapparaat heeft en hij gebruikt een machine, dan is het scheerapparaat een goed en noodzakelijk geschenk. Met zo'n cadeau kun je zelfs geld besparen op de aanschaf van scheerschuim.

Stap 5

Voor frequente zakenreizen hebt u een reisset nodig - een make-uptas voor heren met een tandenborstel, kam en servetten, evenals kleine containers die kunnen worden gevuld met shampoo en douchegel. U kunt een make-uptas toevoegen, bijvoorbeeld een mok, koptelefoon, een draagbare Powerbank-oplader of een klein pillendoosje - een speciale container voor medicijnen die handig is om mee te nemen op reis.

reisset
reisset

Stap 6

Als een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht op kantoor werkt, dan komt een set goed briefpapier, een dure pen, een leren agenda, een thermobeker of een USB-stick van pas. Al het bovenstaande kan worden afgestemd op iemands hobby's, er is nu bijvoorbeeld een grote keuze aan USB-drives. Je kunt een USB-stick vinden in de vorm van een fles cognac of een personage uit je favoriete film / tekenfilm. Een mooie kalender of organizer voor kantoorbenodigdheden of papieren is ook geschikt. U kunt ook een herenaktetas of een zakelijke tas meegeven.

Stap 7

Voor een mannenauto kunt u een bekerhouder, een telefoonhouder, stoelhoezen, een geurtje of een set gereedschap doneren.

Stap 8

Voor openluchtrecreatie kunt u een tent, luchtbed, slaapzak, barbecue of grill doneren.

barbecue
barbecue

Stap 9

Als een man thuis een badkuip heeft en geen douchecabine, kun je zout of badschuim, evenals bubbelende ballen aan het hoofdgeschenk bevestigen.

badkamer accessoires
badkamer accessoires

Stap 10

Als je moeite hebt met het kiezen van een presentatie, dan kun je universele dingen doneren:

- een cadeauset van cognac, whisky of rum met glazen;

- een cadeaubon voor een kapper of auto-onderdelenwinkel;

- goede thee of koffie, er worden ook speciale sets met een mok verkocht.

Aanbevolen: