Waar Een Bruiloft Houden In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Een Bruiloft Houden In Moskou
Waar Een Bruiloft Houden In Moskou

Video: Waar Een Bruiloft Houden In Moskou

Video: Waar Een Bruiloft Houden In Moskou
Video: de bruiloft van kris en ron de openingsdans TOPPIE zeker weten (16-8-2013) 2024, April
Anonim

Het houden van een bruiloft in een grote stad heeft zijn eigen nuances, en daarom moeten toekomstige pasgetrouwden die besluiten in Moskou te trouwen, een paar maanden voor de datum voor de locatie voor de viering zorgen. Het is onmogelijk om de voorbereiding van de vakantie in de hoofdstad uit te stellen - het moet gelijktijdig met de aanvraag bij het kadaster beginnen.

Waar een bruiloft houden in Moskou
Waar een bruiloft houden in Moskou

Om een huwelijksfeest echt schitterend te laten zijn, moet je allereerst bedenken in welke feestzaal, café of restaurant het zal plaatsvinden. De keuze in Moskou is echt enorm, maar er zijn ontzettend veel vakanties, vooral zomer (herfst)bruiloften. Populaire en comfortabele etablissementen in de metropool worden opgepikt en daarom moet je al vier tot zes maanden voor de huwelijksceremonie beginnen met het verkennen van de plaatsen voor de vieringen om de meest geschikte te kiezen.

Hoe kies je een plaats voor een bruiloft?

Een trouwbureau kan helpen met de keuze, die de bruid en bruidegom een lijst met acceptabele instellingen zal geven. Je kunt genoeg tijd hebben om ze allemaal te bezoeken en voor jezelf een romantisch diner te regelen. Waar moet je allereerst op letten? Natuurlijk, naar de keuken! Dit is misschien wel het belangrijkste. Jongeren moeten precies weten wat ze de gasten zullen trakteren op de bruiloft: exotische Chinese, pikante Italiaanse, klassieke Europese of bekende Russische gerechten. Tegelijkertijd moet je over alles nadenken om niet verder te gaan dan het huwelijksbudget en geen reden te vinden voor de eerste familieruzie vanwege onvoorziene uitgaven. De plaats waar de bruiloft in Moskou zal plaatsvinden, moet overeenkomen met het aantal uitgenodigde personen, dus u moet de capaciteit van deze of gene zaal evalueren, met de manager van de instelling praten en van hem weten wat het banket kost één persoon (en natuurlijk in het algemeen). Je moet zeker vragen of er een vergoeding is voor het huren van een zaal in de instelling die je wilt, hoeveel je moet betalen, zodat de instelling op de dag van de ceremonie volledig ter beschikking staat van het pasgetrouwde stel en hun gasten. Nog een belangrijk detail: u dient zelf of via de beheerder na te gaan of het mogelijk is om de viering zelf van alcoholische dranken te voorzien.

Het beste voor het beste

Na de mooiste plekken voor de bruiloft te hebben geselecteerd, moet het toekomstige echtpaar de "finalisten" van hun selectie bezoeken en de uiteindelijke beslissing nemen over de "enige echte". Als u een instelling kiest waar alle gasten leuk en aangenaam zullen zijn, moet u letten op de beschikbaarheid van parkeergelegenheid, het gebied rond de locatie, de mogelijkheid om er met het openbaar vervoer naartoe te gaan. Het is mogelijk dat dit is hoe sommige gasten zullen worden, en voor hun gemak moet worden gezorgd.

Omdat de beste plaats niet alleen goed eten moet hebben, maar ook een degelijke interieurdecoratie, wordt het beoordeeld alsof de dag van het feest al is aangebroken. Is de aankleding en inrichting, kleerkast en dansvloer geschikt voor een vakantie? Is er een kleedkamer die de gastheer nodig heeft en een koelkast voor de taart? Als alles wat je ziet bij je past, kun je in onderhandeling gaan met de beheerder van de instelling. We mogen zo'n belangrijke nuance als het vaststellen van de eindafrekening niet vergeten, en het feit dat in Moskou de meeste restaurants korting bieden op banketten. Dit is erg belangrijk voor het budget van een gezin dat op het punt staat zijn "geboorte" te vieren.

Aanbevolen: