Zo Wens Je Je Man Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Man Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Je Man Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Man Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Man Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: Kerstwensen 2020 en nieuwjaarswensen 2021 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een van onze favoriete feestdagen. Er is een overtuiging dat als je het nieuwe jaar viert, je het zult besteden. Daarom is het erg belangrijk om de vergadering van deze vakantie helder te maken, en om je man te feliciteren is onvergetelijk.

Zo wens je je man een gelukkig nieuwjaar
Zo wens je je man een gelukkig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Creëer een feestelijke sfeer in huis. Zet een kerstboom in de hal, ook een kleine. Versier de kamers, hal en keuken met slingers en kerstboomversieringen.

Stap 2

Maak indien mogelijk een huismuurkrant. Plaats foto's van uw man bij de auto, thuis, op het werk. Voeg uw vakantiefoto's toe. Teken "groeivooruitzichten" - een nieuw huis, een auto, een luxe hotel aan zee.

Stap 3

Als je niet goed bent in artistieke creativiteit, schrijf je man dan gewoon een kleurrijke felicitatietekst of koop een grote ansichtkaart. Hang het op een prominente plek en versier het.

Stap 4

Bereid een cadeau voor je man voor. Bijvoorbeeld iets nieuws voor in de kledingkast of voor op het werk. Een stropdas, een nieuw overhemd of een agenda voor volgend jaar is prima. Er wordt aangenomen dat het geven van sokken een slecht voorteken is voor een getrouwd stel.

Stap 5

Bereid een feestelijke tafel voor. Vergeet de favoriete gerechten van uw man niet. Je kunt een tafel in de stijl van een dier rangschikken - een symbool van het komende jaar. Zet een boeket pijnboomtakjes of een kleine kerstman op tafel. Zet een Snow Maiden-kostuum of hoed op, lees je felicitaties of een nieuwjaarsrijm. Geef een cadeau.

Stap 6

En natuurlijk het glas heffen, alle grieven van vorig jaar vergeten en elkaar feliciteren met Nieuw en nieuw geluk.

Aanbevolen: