Zo Wens Je Je Vriendin Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Vriendin Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Je Vriendin Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Vriendin Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Vriendin Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: Gelukkig Nieuwjaar 2016 Wensen voor Beste Vriend - ENGELS 2024, April
Anonim

Je bent verliefd en wilt een onvergetelijke verrassing voor je vriendin maken voor het nieuwe jaar, maar je hebt nog niet besloten hoe je haar op een originele manier kunt feliciteren met de komende vakantie. Welke felicitatie je ook bedenkt, het belangrijkste is dat het romantisch en ontroerend is, dan zal het een onvergetelijke indruk op haar maken.

Zo wens je je vriendin een gelukkig nieuwjaar
Zo wens je je vriendin een gelukkig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Bepaal natuurlijk eerst een cadeau. Bedenk wat ze van je zou willen krijgen? Denk aan de laatste gesprekken, ze maakte zeker onopvallende hints. Meestal zijn meisjes bang om iets totaal onnodigs als cadeau te krijgen, dus gebruiken ze vaak verschillende trucs om een jonge man te laten nadenken over het kopen van dit of dat kleine ding waar ze al lang van gedroomd hebben.

Stap 2

Je moet veel eerder dan het begin van de nieuwjaarsdrukte een cadeau kopen, om niet in de laatste minuten door de winkels te rennen met allerlei souvenirs. Als je een cadeau koopt, vergeet het dan niet meteen mooi in te pakken.

Stap 3

Ga daarna verder met het samenstellen van het script van de felicitatie zelf. Een van de mogelijkheden is om oud en nieuw te vieren in een landelijke hotelkamer, die je speciaal voor deze nacht huurt. Kies over een paar weken een geschikt hotel, boek een kamer, bestel een menu in het hotelrestaurant.

Stap 4

Maak vooraf een afspraak met je vrienden voor hulp. Vraag een van hen om de binnenkant van zijn auto te versieren met prachtige veelkleurige kussens in de vorm van harten die je van tevoren hebt voorbereid en aan hem hebt overhandigd, hang de ballen op en wacht bij haar ingang.

Stap 5

Waarschuw het meisje natuurlijk van tevoren dat er een verrassing op haar wacht, en zodat ze niets plant, zorgt u voor alles. Geef haar de tijd om na te denken over haar outfit, feestelijke make-up en haar.

Stap 6

Bel haar op een bepaald moment en vertel haar dat er een auto op haar wacht. Laat haar in de auto stappen en niets vragen. Geef de kamer in deze tijd een feestelijke uitstraling. Installeer een klein sparrentakje dat je hebt meegenomen, hang regen door de kamer, zet kaarsen op. Schik het fruit, salades, champagne besteld in het restaurant. Versier je bed zeker met rozenblaadjes.

Stap 7

Bereid goede muziek voor. De kamer heeft natuurlijk een tv, maar je wilt niet de hele avond plezier hebben met feestelijke liedjes en dansen van de volgende musical of een blauw licht. Het is noodzakelijk om een romantische sfeer te creëren.

Stap 8

Ontmoet het meisje bij de ingang van het hotel met een groot boeket rozen, begeleid haar naar haar kamer en begin het nieuwe jaar te vieren. Zorg ervoor dat ze dergelijke zorg en aandacht zal waarderen.

Aanbevolen: