Hoe Breng Je Je Wintervakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Wintervakantie Door?
Hoe Breng Je Je Wintervakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Wintervakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Wintervakantie Door?
Video: Leren skiën stap 1: de basis skihouding - Wintersport tips 2024, April
Anonim

Eerder, met het begin van de winter, bevroor het leven in alle Russische open ruimtes. De boeren namen een pauze van de herfstoogst en maakten zich op voor de lente. Alleen op zondag werden er festiviteiten georganiseerd met rondedansen, arresleetochten, sneeuwballen gooien en sneeuwvrouwen vormen. Nu is alles veranderd. Ons leven hangt nu niet af van de wisseling van seizoenen, en als er een kans is, brengen we liever een vakantie door in de zomer. Maar wie in de winter zijn rust heeft gehad, heeft nog iets om zich mee bezig te houden.

Hoe breng je je wintervakantie door?
Hoe breng je je wintervakantie door?

instructies:

Stap 1

Het aantal wintersporten is indrukwekkend. Kijk maar naar de grote lijst met sportdisciplines op de Olympische Winterspelen. Hier kunt u skiën, rodelen, schaatsen, hockey en curling vinden. Als je niet professioneel met deze sporten bezig bent, dan heb je in de winter een geweldige kans om te leren. In Rusland, dichtbij en ver in het buitenland, zijn er veel skigebieden, recreatiecentra die verschillende soorten buitenactiviteiten aanbieden aan gewone mensen.

Stap 2

In ons land zijn dit voornamelijk de Oeral-resorts Abzakovo, Zavyalikha en Solnechnaya Dolina. Een andere regio die traditioneel goed is uitgerust met skipistes is de Kaukasus. Er zijn niet minder beroemde Dombay, Elbrus-regio, Krasnaya Polyana. Krasnaya Polyana, zo vaak Russisch Zwitserland genoemd, is verre van toeval: een verbluffend mooi berglandschap, eersteklas skipistes. Van december tot april kun je hier skiën. En op sommige delen van Elbrus kun je het hele jaar door rijden.

Stap 3

Hoewel het Altai-territorium een bergachtig gebied is, is de toeristische infrastructuur hier slecht ontwikkeld, maar de lokale bevolking is altijd bereid om diegenen te accepteren die graag willen ontspannen, skiën en de genezende Altai-lucht willen inademen.

Stap 4

Maar de piste is niet de enige plek waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen. Veel recreatiecentra bieden ook quadrijden aan. Met name Karelische reisorganisaties bieden fans van extreme winterrecreatie hele expedities op ATV's aan. Ze kunnen een dag tot een week duren. Onnodig te zeggen dat zo'n reis door bijna ongerepte wildernisplekken veel levendige indrukken belooft voor de toerist.

Stap 5

Finland werd ook verliefd op Russische toeristen. Rendieren en hondensleden, waarop u met de wind kunt rijden, zijn de moeite waard om de gebruikelijke luiheid te onderbreken en naar de eindeloze besneeuwde vlakten van het land van Suomi te kijken. En hoe maak je geen gebruik van de gelegenheid om echte Finse sjamanen te bezoeken en de adembenemende schoonheid van de actie te zien - het noorderlicht?

Stap 6

Zoals je ziet is winterrust niet alleen nieuwjaar met een bakje Olivier. Dit is ook een geweldige kans om met het hele gezin naar een recreatiecentrum, een skigebied of zelfs naar een ander land te reizen om een onvergetelijke ervaring op te doen.

Aanbevolen: