Hoe Maak Je Wensen Met Kerstmis

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Wensen Met Kerstmis
Hoe Maak Je Wensen Met Kerstmis

Video: Hoe Maak Je Wensen Met Kerstmis

Video: Hoe Maak Je Wensen Met Kerstmis
Video: HOE SLIM ZIJN SCHOLIEREN IN PURMEREND .... ? 😂🤦🏼‍♂️ (KERST SPECIAL) | #SCHOOLTOUR 18 2024, Mei
Anonim

Kerstnacht is altijd als magisch beschouwd. Het is niet verwonderlijk dat wensen die in deze tijd worden gemaakt vaak worden vervuld. Je hoeft alleen maar te kunnen raden.

Kerstmis is het perfecte moment om je diepste wensen te doen
Kerstmis is het perfecte moment om je diepste wensen te doen

Het is nodig

  • - een stuk papier
  • - een pen
  • - dichte ondoorzichtige zak
  • - schaar
  • - onbeperkt vertrouwen in de vervulling van je verlangens

instructies:

Stap 1

Schrijf op 12 kleine stukjes papier 12 van je wensen, doe de stukjes papier in een zak, en verstop het onder het kussen of laat het onder de boom. 's Ochtends, als je wakker wordt, open je de zak en haal je het eerste laken eruit. Het verlangen dat je erop ziet zal worden vervuld.

Stap 2

Omdat deze nacht magisch is, kun je een wens doen door gewoon uit het open raam te kijken. Deze methode is niet erg effectief, maar ze zeggen dat het effectief is. Natuurlijk komen niet alle dromen uit, maar alleen de meest eerlijke en oprechte.

Stap 3

Knip een engelenfiguur uit dik papier. Teken slechts één oog voor hem en verberg het, nadat je een wens hebt gedaan, op een afgelegen plek. Het tweede oog moet alleen worden geverfd als je je realiseert dat het verlangen is vervuld of bijna wordt vervuld.

Stap 4

Schrijf uw wens zo gedetailleerd mogelijk op een stuk papier. Als je wilt trouwen, beschrijf dan de lengte, oogkleur en het karakter van de man die je droomt te ontmoeten. Als u nieuwe schoenen wilt, vergeet dan niet de beschrijving van het merk, de kleur, de stijl, enz. Bovendien is het belangrijk om over het verlangen te schrijven alsof het al is uitgekomen: "Ik heb nieuwe schoenen", "Ik ben getrouwd met mijn buurman Petya." Ook is het handig om op kerstnacht zo'n laken onder je kussen te leggen.

Aanbevolen: