Hoe Ontdek Je De Toekomst Met Kerstmis

Inhoudsopgave:

Hoe Ontdek Je De Toekomst Met Kerstmis
Hoe Ontdek Je De Toekomst Met Kerstmis

Video: Hoe Ontdek Je De Toekomst Met Kerstmis

Video: Hoe Ontdek Je De Toekomst Met Kerstmis
Video: Hoe Fix Je Een Voetbalwedstrijd? Elf Tips Voor Twintig Miljoen EURO Per Eredivisie-Duel! 2024, April
Anonim

Van oudsher geloofden jonge meisjes in voorspellingen, wonderen, waarzeggerij en waarzeggerij. Er is lang gedacht dat kersttijd (begint op kerstavond en vóór Driekoningen) de beste tijd is om je toekomst te ontdekken. De gunstigste tijd voor waarzeggerij valt op kerstavond. Kom samen met vrienden en vriendinnen op deze heldere vakantie en ontdek je toekomst, want het is erg interessant en opwindend.

Hoe ontdek je de toekomst met Kerstmis
Hoe ontdek je de toekomst met Kerstmis

instructies:

Stap 1

Als je wilt weten wat het volgende jaar op kerstnacht zal brengen, giet dan water in een ondiepe kom of schotel en neem het mee naar de veranda. Nadat je 's ochtends wakker bent geworden, ga je de tuin in en kijk of het ijs is bevroren - een rustig jaar wacht op je, het ijs is opgedoken - het wordt een goed jaar. Als tegelijkertijd het water bevroor met de vorm van het gat - een slecht jaar wacht op je, het ijs bevroor in golven - er zal zowel geluk als verdriet zijn in het nieuwe jaar.

Stap 2

De gemakkelijkste manier om op kerstavond je toekomst te weten te komen, is door vroeg naar bed te gaan, want op deze feestelijke en heldere dagen zijn dromen het meest profetisch. En om een rechtvaardige droom te hebben, kam je je haar met een schone kam en zeg je de volgende woorden: verloofd, verkleed, kom verkleed naar me toe. Leg de kam onder het kussen en ga naar bed, je zou moeten dromen over je toekomstige echtgenoot. Probeer zijn beeld te onthouden.

Stap 3

Zwangere vrouwen in Russische dorpen gebruikten een oud ritueel waarmee het geslacht van een kind voor de geboorte op kerstavond kan worden bepaald. De aanstaande moeder moet het ei onder het broed uittrekken, breken en het geslacht van het embryo onderzoeken. Er wordt aangenomen dat het geslacht van het ongeboren kuiken noodzakelijkerwijs samenvalt met het geslacht van het ongeboren kind.

Stap 4

Schrijf op kerstnacht je meest gekoesterde wensen op kleine stukjes papier, rol ze op en leg ze onder je kussen, ga naar bed. 's Morgens is het eerste wat je moet doen willekeurig een willekeurig stuk papier tevoorschijn halen. Welk verlangen er ook op geschreven staat, dit zal in het nieuwe jaar uitkomen.

Stap 5

Ga op je rug op een sneeuwbank liggen, sta op en vertrek, terwijl je niet achterom kunt kijken. Kom 's morgens naar die plaats en inspecteer het. Als er een glad spoor over is, zal de echtgenoot een aardig en zachtaardig persoon zijn. Als in de sneeuw het spoor als het ware is omlijnd met streepjes, trouw dan met een onbeschofte man. Het gat is diep - trouw meerdere keren, het pad is bedekt met sneeuw - je zult niet snel trouwen. Als een berg sneeuw deze plek heeft bedekt, wacht het komende jaar gevaar.

Stap 6

Neem op kerstavond een boek mee, liefst met een spirituele inhoud. Raad tegelijkertijd de pagina- en regelnummers (u kunt van onder of van boven tellen). Open nu deze pagina en lees - dit zal dienen als antwoord op uw bedachte vraag. Probeer het antwoord op je eigen manier te interpreteren, als het niet helemaal open is.

Stap 7

Op kerstnacht moet je naar een verlaten kruispunt gaan en nadenken over je toekomstige bruidegom. Teken een cirkel om je heen en ga erin staan. Luister, hoor je klokken luiden, vrolijk zingen of lachen, dan ga je binnenkort trouwen. Als treurig zingen of huilen wordt gehoord, zal de echtgenoot sterven. Kijk goed in de spiegel, je ziet je toekomstige verloofde erin.

Stap 8

Meerdere mensen kunnen deelnemen aan de volgende waarzeggerij. Stop de volgende spullen in de vilten laarzen: een pen, sleutels, een glas, brood, een schaar en een ring. Laat een vilten laars leeg. Elke persoon kiest een vilten laars. Door het onderwerp erin, kun je ontdekken wat hem in het nieuwe jaar te wachten staat. Als je een pen tegenkomt - wacht op hard werken, sleutels - wacht een nieuwe behuizing, een glas - tot constante feesten. Brood - naar welvaart en verzadiging, schaar - er komt een moeilijk jaar, een ring - een naderend huwelijk wacht. Als je een lege vilten laars hebt, is de toekomst voor het nieuwe jaar nog niet bepaald.

Aanbevolen: