Hoe Organiseer Je Een Picknick In De Stad

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Picknick In De Stad
Hoe Organiseer Je Een Picknick In De Stad

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknick In De Stad

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknick In De Stad
Video: Summergems | 3x dé perfecte picknick-spot 2024, April
Anonim

De lente is overal voelbaar - in het zingen van vogels, de eerste groene bladeren die aan de bomen verschenen, in de zonnige heldere hemel. Er is een verlangen om de muren van benauwde appartementen te verlaten, moe van de winter, om met een bedrijf de natuur in te gaan.

Hoe organiseer je een picknick in de stad
Hoe organiseer je een picknick in de stad

instructies:

Stap 1

In de stad vindt u zeker veel plaatsen die geschikt zijn voor het organiseren van een picknick in de natuur: een bosgordel, een bosje, een rivieroever, een stadspark. Het belangrijkste is dat dergelijke evenementen hier zijn toegestaan en dat je de openbare orde niet schendt. Zorg ervoor dat de locatie die je kiest beschermd is tegen de zon en dat er geen nesten in de buurt zijn.

Stap 2

Maak een menukaart. Vleesproducten zijn zeer geschikt voor een picknick - kip of gebakken vlees met ketchup, mosterd of andere hete saus. Je kunt snoep, koekjes, ingeblikt voedsel nemen. Het is beter om de producten in een grote mand te doen, die er smakelijker en pittoresker uitziet dan een berg pakjes. Hierdoor worden de voorraden niet gerimpeld.

Stap 3

Als u tijdens een picknick vissoep, gebakken aardappelen, kebabs, gebakken worstjes, enz. wilt koken, zorg dan voor de benodigde apparatuur. Je hebt een waterkoker nodig voor vissoep, brandstof voor een vuur en brandhout en spiesen en een grill, enz. Marineer het vlees voor kebabs van tevoren.

Stap 4

Zorg voor de juiste hoeveelheid vloeistof. Het is wenselijk dat het groene thee of niet-koolzuurhoudend mineraalwater is. Tijdens een picknick is het beter om geen alcoholische dranken te drinken.

Stap 5

Zorg ervoor dat de producten geen speciale transportvoorwaarden vereisen. Voor allerlei soorten boterhammen alle ingrediënten thuis snijden en in aparte zakjes doen, en boterhammen maken in de natuur. In dit geval zullen ze aantrekkelijker zijn en gegarandeerd niet verslechteren op de weg. Hetzelfde geldt voor salades: breng je dressing, gewassen groenten en klop op.

Stap 6

Breng vochtige doekjes of handdoeken, plastic borden, een kurkentrekker, een flesopener, een zakmes mee. Zorg ervoor dat u vuilniszakken inslaat om restjes te verwijderen. Maak de sporen van uw verblijf in de natuur zo onzichtbaar mogelijk.

Aanbevolen: