Hoe Geef Je Bloemen In Een Andere Stad

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Bloemen In Een Andere Stad
Hoe Geef Je Bloemen In Een Andere Stad

Video: Hoe Geef Je Bloemen In Een Andere Stad

Video: Hoe Geef Je Bloemen In Een Andere Stad
Video: step by step acrylic painting on canvas for beginners Tulips painting | How to paint | Art Ideas 2024, Maart
Anonim

Bloemen bestellen naar een andere stad is de laatste tijd een van de meest populaire diensten geworden. Dankzij de mogelijkheden van internet bespaart u niet alleen tijd, maar houdt u ook contact met mensen uit andere steden. Dus als u iemand die in een andere stad (of zelfs een land) woont wilt feliciteren, maar u wilt niet rondkomen met alleen een typische ansichtkaart of een telefoontje, dan moet u de innovatieve internetservice gebruiken - koeriersbezorging van boeketten naar elke stad.

Hoe geef je bloemen in een andere stad
Hoe geef je bloemen in een andere stad

Het is nodig

computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Zoek naar de websites van bedrijven op internet die diensten aanbieden zoals het bezorgen van bloemen in andere steden of over de hele wereld.

Stap 2

Kies een boeket of bloemstuk dat je mooi vindt op de gevonden sites of in de online winkel. Het is natuurlijk best lastig om één boeket te kiezen uit een catalogus met meer dan tweehonderd artikelen, maar probeer zo nauwkeurig mogelijk een boeket te kiezen dat je gevoelens uitdrukt zonder woorden te gebruiken. Om dit te doen, kunt u zelfs een speciaal woordenboek gebruiken met de betekenis van elke bloem. Zo symboliseert azalea bijvoorbeeld passie en narcis - vernieuwing van gevoelens. Belangrijk is dat u op uw verzoek ook een exclusief boeket kunt bestellen van professionele bloemisten.

Stap 3

Neem telefonisch of per e-mail contact op met het bedrijf of een van de dienstdoende operators en leg uw wensen uit met betrekking tot het bloemstuk, de prijs, het adres en de bezorgdatum van het boeket.

Stap 4

Betaal op volgorde door middel van elektronische betalingsservice, bankoverschrijving of een andere methode die voor u wordt aangeboden en beschikbaar is. Bloemen worden binnen enkele uren bij de geadresseerde afgeleverd (bespreek dit met de winkelier) na betaling van de bestelling. Mocht daar behoefte aan zijn, dan kan uw boeket ook 's nachts bij de geadresseerde worden bezorgd. Bovendien, als je je naam niet wilt vermelden op een briefje of ansichtkaart die bij de bestelling is gevoegd, zullen ze je halverwege tegemoet komen.

Stap 5

Bestel de exploitant zo'n service als een rapport over het ontvangen boeket. Zo'n melding kan u zowel in de vorm van een sms-bericht, als in de vorm van een mms-foto van een dierbare persoon met een aan hem bezorgd boeket.

Stap 6

Houd er rekening mee dat u in grote steden een soortgelijke bestelling voor een boeket bloemen kunt doen in een van de bloemenwinkels die soortgelijke diensten aanbieden, terwijl u een betalingsbewijs en zelfs een kortingskaart voor de volgende bestelling ontvangt.

Stap 7

Denk aan het volgende: het enige dat u kan teleurstellen zijn de kosten van de service en het boeket bloemen, want bloemen kopen op de markt of in een winkel is vele malen goedkoper. Maar besparen ze op gevoelens?

Aanbevolen: