Hoe Geef Je Een Boeket Bloemen?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Boeket Bloemen?
Hoe Geef Je Een Boeket Bloemen?

Video: Hoe Geef Je Een Boeket Bloemen?

Video: Hoe Geef Je Een Boeket Bloemen?
Video: TOP 10 DIY: Как обернуть букет цветов 2024, April
Anonim

Bloemen maken ons leven nobeler, wekken positieve emoties op, brengen plezier, vreugde, rust. En om dit precies zo te laten zijn, om teleurstellingen en fouten te voorkomen, althans in zo'n eenvoudige kwestie, moet je de interpretatie, symboliek en betekenissen begrijpen. Hoe bloemen correct geven?

Hoe geef je een boeket bloemen?
Hoe geef je een boeket bloemen?

instructies:

Stap 1

Bloemen geven betekende altijd het uiten van je gevoelens, emoties en wensen. Dit is een eenvoudig en tijdloos cadeau. En hoe het correct te doen, welke compositie te presenteren, wat te overwegen bij het kiezen - het wordt een vraag. Inderdaad, op het moment dat u bloemen presenteert, wilt u er zeker van zijn dat u een onmiskenbare stap zet. En meteen wil ik benadrukken dat het niet nodig is om bloemen te geven volgens het schema.

Stap 2

Dus waar moet je aan denken? Delicate en kleine bloemen, die in felle kleuren zijn geverfd, worden aan kinderen gepresenteerd door ze in kleine boeketten te rangschikken. Maar ouderen krijgen bloemen en vermijden donkere tonen en knoppen, die snel vervagen. Verticaal langwerpige strikte boeketten met een duidelijke lijn en vorm worden aan mannen gepresenteerd. Composities met een rondere vorm en middelgrote pastelkleuren zijn wat vrouwen nodig hebben. Als je een pot bloemen koopt, moet je er zeker van zijn dat de geadresseerde er heel veel van houdt en ze als cadeau wil ontvangen.

Stap 3

En ook het aantal bloemen in een boeket is van groot belang. Als één bloem een teken van aandacht is, als drie respect is, zijn vijf bloemen herkenning en een uitdrukking van liefde is al zeven.

Stap 4

Het is gebruikelijk om bloemen te geven zonder plastic verpakking. Een uitzondering kan een bijeenkomst van gasten ergens op het station zijn en deze verpakking dient alleen om bloemen te beschermen tegen stof en niet ter decoratie. Alleen de netwikkel wordt niet verwijderd. Volgens het oude gebruik moet het boeket met de linkerhand worden gepresenteerd, wat betekent - vanuit het hart.

Stap 5

Misschien wordt in onze extravagante en moderne wereld heel weinig aandacht besteed aan dergelijke kleinigheden, maar het zijn zulke kleinigheden die vaak een stemming creëren, en zelfs op het onderbewuste niveau laten zijn. En het belangrijkste bij het kiezen van een boeket is de smaak van een persoon kennen. We mogen die gevoelens en wensen niet vergeten die u samen met schattige bloemen aan uw geadresseerde wilt achterlaten.

Aanbevolen: