Welke Bloemen Passen Het Beste In Een Boeket Op 1 September

Inhoudsopgave:

Welke Bloemen Passen Het Beste In Een Boeket Op 1 September
Welke Bloemen Passen Het Beste In Een Boeket Op 1 September
Anonim

Er is een zeer aangename traditie om bloemen te geven aan leraren. Om je geliefde leraar te plezieren met goed gekozen kleuren, moet dit probleem verstandig worden benaderd.

Welke bloemen passen het beste in een boeket op 1 september
Welke bloemen passen het beste in een boeket op 1 september

Bloemen passend bij leeftijd zijn prachtig

Het is erg belangrijk om bij het kopen van bloemen rekening te houden met de leeftijd van de leraar. Het is beter voor jonge leraren om kleine schattige bloemen zoals anjers of bellen te geven. Bloemisten zijn van mening dat het voor jonge leraren beter is om lichte bloemen te geven met niet volledig uitgebloeide knoppen. Dit is een metafoor voor de jeugd. Het is beter voor volwassen leraren om complexe boeketten met grote bloemen in verzadigde kleuren te presenteren. Chrysanten of dahlia's zijn het beste.

Als uw kind op de basisschool zit, kies dan geen ingewikkelde exotische boeketten als cadeau voor een leraar. Eersteklassers met enorme exotische boeketten zien er heel vreemd uit op linialen.

Boeketten van verschillende bloemen zullen helpen om originaliteit te tonen. Alleen in de late zomer en vroege herfst veranderen natuurlijke cycli. Daarom kunt u ongebruikelijke boeketten ophalen. Felgele bloemen in combinatie met lila of bordeaux zullen iedereen opvrolijken. Bovendien zijn ongebruikelijke boeketten, ontworpen in een strikte vorm, met ongebruikelijke kleurencombinaties, geschikt voor een geschenk aan een mannelijke leraar. Mee eens, het is niet erg handig om een weelderig boeket rozen te geven, zelfs niet aan je geliefde leraar. Een gladiolenarrangement werkt veel beter.

Voeg interessante seizoensdetails toe aan je boeketten. In plaats van een traditioneel boeket, kun je een mand met bloemen voor de leraar maken en kunnen bekende asters worden "opgewekt" met behulp van lijsterbes of rozenbottels.

Of je kunt bloemen in een pot geven in plaats van een boeket. Ze zullen het klaslokaal versieren, lang leven en niet alleen de leraar, maar ook de studenten verrukken.

Het is erg belangrijk om het boeket goed te schikken. Om de een of andere reden wordt aangenomen dat een enorme bezem bloemen er beter uitziet dan een kleine, ongewone bos. Trouwens, de gemiddelde leraar krijgt op 1 september zo'n twintig boeketten, waarvan de meeste niet op 3 of 4 september leven. Stel je voor hoe het zou zijn voor een leraar om armenvol identieke stekelige rozen in ritselende pakjes naar huis te slepen.

Boeketten origineel inpakken

Daarom zijn manden met bloemen, boeketten met speciale capsules aan de uiteinden van de stelen, die bloemen helpen "overleven", goed. Je kunt je favoriete leraar bloemen geven in een ongebruikelijk formaat, bijvoorbeeld orchideeën "ingelegd" in prachtige vaten (of vazen). Zo'n geschenk kan op een plank worden gezet, waar het heel lang in het oog zal worden gehouden.

Je kunt de andere kant op gaan en de leraar een heel mooi en luxueus boeket geven, gemaakt door een goede bloemist, nadat je de hele klas hebt weggegooid. Dergelijke opties winnen steeds meer aan populariteit.

Aanbevolen: