Hoeveel Bloemen Zijn Het Beste Voor Een Meisje

Inhoudsopgave:

Hoeveel Bloemen Zijn Het Beste Voor Een Meisje
Hoeveel Bloemen Zijn Het Beste Voor Een Meisje

Video: Hoeveel Bloemen Zijn Het Beste Voor Een Meisje

Video: Hoeveel Bloemen Zijn Het Beste Voor Een Meisje
Video: Hoe verzorg je je bloemen het best? 6 verzorgingstips 2024, Maart
Anonim

Bloemen zijn een geweldige en veelzijdige manier om gevoelens te uiten. Het is heel belangrijk om te begrijpen dat niet altijd een groot boeket spreekt over emoties die luider zijn dan een mooie bloem.

Hoeveel bloemen zijn het beste voor een meisje
Hoeveel bloemen zijn het beste voor een meisje

Misschien werd vanaf het moment dat mannen bloemen beschouwden als een manier om hun gevoelens te duiden, de kwestie van een acceptabel aantal bloemen in een boeket relevant. Het is van groot belang om goed te begrijpen welk effect u wilt bereiken, welke financiële mogelijkheden u heeft en onder welke omstandigheden u het boeket gaat overhandigen.

In plaats van een boeket kunt u bij de bloemist een mand met bloemen bestellen. Zo'n luxe, "filmisch" geschenk zal elk meisje raken.

Hoeveel bloemen moeten er in een boeket?

De belangrijkste regel in Rusland is dat er een oneven aantal bloemen in een boeket moet zitten, aangezien een even aantal traditioneel wordt geassocieerd met een begrafenis. Toegegeven, deze regel is van toepassing op kleine boeketten, waarin niet meer dan vijftien bloemen zijn. Als er meer is, is de regel niet langer geldig.

Het aantal bloemen is vaak afhankelijk van het type. Vreemde, ongewone bloemen zoals orchideeën worden in kleine hoeveelheden gegeven. Bovendien is het beter om ongebruikelijke composities bij een goede bloemist te bestellen. Dezelfde regel geldt voor chrysanten, lelies of calla lelies. Je kunt bloemen van ongewone kleuren in het enkelvoud geven. Als je een idee duidelijk wilt overbrengen, kun je stoppen bij één bloem. Maar je moet begrijpen dat het meisje misschien denkt dat je een zuurpruim bent. Daarom is het beter om eenzame bloemen op een ongebruikelijke manier te overhandigen.

Anjers, gerbera's, narcissen of tulpen kun je het beste in enkele stuks geven. Tegelijkertijd hebben boeketten met minder dan zeven bloemen geen weelderige verpakking nodig; ze kunnen worden gepresenteerd door ze te binden met een mooi lint. Gebruik indien mogelijk geen goedkope papieren linten, koop satijn of fluweel. Dit verhoogt meteen het "niveau" van het boeket.

Over het algemeen is het beter om contact op te nemen met een goede bloemist als er een financiële mogelijkheid is. Een klein boeket, zorgvuldig samengesteld, kan de meest weelderige arrangementen overschaduwen.

Misschien is het beste cadeau rozen …

Rozen zijn echt uniek. Op de juiste manier geserveerd, kan een enkele roos een zeer sensueel, persoonlijk geschenk zijn. Tegelijkertijd zien grote boeketten rozen er, als ze goed zijn gedecoreerd, er niet saai uit als "bezems". Als je indruk wilt maken op een meisje met een enorm boeket, kies dan voor rozen. Je kunt verschillende kleuren combineren in één boeket - thee, scharlaken, witte rozen samen kunnen er geweldig uitzien. Toegegeven, aan zo'n boeket moet je niet veel extra groen toevoegen, dit verlaagt de kosten van het boeket aanzienlijk. Hetzelfde geldt voor de verpakking, als je een enorm aantal mooie rozen hebt, moet je ze niet in budgetcellofaan of inpakpapier verpakken. Dit extra detail zal het uiterlijk van het boeket alleen maar verslechteren.

Aanbevolen: