Hoe Geef Je Bloemen Aan Een Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Bloemen Aan Een Man?
Hoe Geef Je Bloemen Aan Een Man?

Video: Hoe Geef Je Bloemen Aan Een Man?

Video: Hoe Geef Je Bloemen Aan Een Man?
Video: Kinderen voor Kinderen - Red de bij (Officiële videoclip) 2024, April
Anonim

Bloemen zijn een welkom en aangenaam geschenk, niet alleen voor bijna elke vrouw, maar ook voor veel van de sterkere seksen. Helaas zijn de stereotypen in dit opzicht behoorlijk sterk, maar er zijn meer dan genoeg uitzonderingen.

https://www.freeimages.com/pic/l/m/ma/maxxdamage/94506 7506
https://www.freeimages.com/pic/l/m/ma/maxxdamage/94506 7506

instructies:

Stap 1

Het is paradoxaal dat veel mensen die beweren dat het geven van bloemen aan mannen praktisch een belediging is voor hun mannelijkheid, heel loyaal zijn aan het geven van bloemen aan theaterartiesten, muzikanten en andere feestvierders. In feite zal een boeket bloemen de mannelijkheid niet schaden, als het natuurlijk correct wordt gepresenteerd. Een liefde voor schoonheid is immers inherent aan zowel mannen als vrouwen, maar de noodzaak om reputatie te behouden dwingt de sterkere seksen vaak om hun emoties over bloemen te verbergen.

Stap 2

De regels van de etiquette, gevormd in een redelijk patriarchale samenleving, staan een vrouw toe bloemen te geven aan een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht alleen ter gelegenheid van een feest dat aan hem persoonlijk is opgedragen. Het kan een verjaardag zijn, een concertuitvoering of een promotiefeestje. Tegelijkertijd is het wenselijk dat de man ouder is dan degene die de bloemen geeft. Moderne etiquette is flexibeler en stelt u in staat om dit soort geschenken te maken voor elke gelegenheid, inclusief professionele vakanties. De enige significante beperking is dat als zijn vrouw naast een man staat, de bloemen toch aan haar moeten worden overhandigd.

Stap 3

Het is noodzakelijk om bloemen te kiezen voor een geschenk, rekening houdend met enkele regels. Het concept van schoonheid in het sterkere geslacht is meestal iets anders, en dit moet in gedachten worden gehouden. Je moet geen delicaat en weelderig boeket van pastelkleuren kiezen, het is veel beter om je te concentreren op een combinatie van strakke lijnen en heldere koele tinten. Natuurlijk mogen er geen verschillende strikken en linten zijn, anders kan de held van de gelegenheid beledigd zijn. De ideale bloemen voor zo'n boeket kunnen composities van anjers, orchideeën, rozen, tulpen, lelies worden genoemd.

Stap 4

Natuurlijk, als de reden voor de presentatie onofficieel is (bijvoorbeeld de verjaardag van een geliefde man), dan zijn er aanzienlijk minder beperkingen, maar voordat u aan een bloemengeschenk denkt, is het raadzaam om de houding van de man ten opzichte van dergelijke presentaties te achterhalen. Veel vertegenwoordigers van de sterkere seks in een intieme setting zijn erg bang om menselijke kwaliteiten te demonstreren, dus zelfs als ze echt van bloemen houden, accepteren ze het geschenk misschien niet.

Stap 5

Je kunt een soort test doen: doneer geen snijbloemen, maar een plant in een pot. De houding ten opzichte van dit soort geschenken is heel anders, maar door de reactie kun je begrijpen hoeveel je uitverkorene in het algemeen van bloemen houdt. In een informele setting kunnen er natuurlijk veel redenen zijn om een man een boeket te geven: van de verjaardag van een relatie tot gewoon een goede dag.

Aanbevolen: