Hoe Geef Je Bloemen Op De Juiste Manier Aan Je Geliefde Vrouw?

Hoe Geef Je Bloemen Op De Juiste Manier Aan Je Geliefde Vrouw?
Hoe Geef Je Bloemen Op De Juiste Manier Aan Je Geliefde Vrouw?

Video: Hoe Geef Je Bloemen Op De Juiste Manier Aan Je Geliefde Vrouw?

Video: Hoe Geef Je Bloemen Op De Juiste Manier Aan Je Geliefde Vrouw?
Video: HOE DE LIEFDE VOOR BLOEMEN ONS SAMENBRACHT 2024, Mei
Anonim

Iedereen moest bloemen geven. Zelfs kinderen dragen voor 1 september een boeket in hun handen naar leerkrachten. Bloemen geven zou eigenlijk geen probleem moeten zijn. In de praktijk doen zich echter veel problemen voor, vooral voor mannen.

Hoe geef je bloemen op de juiste manier aan je geliefde vrouw?
Hoe geef je bloemen op de juiste manier aan je geliefde vrouw?

Mannen verbergen in de regel het boeket, proberen de bloemen te verbergen en geven ze sneller aan de vrouw. Deze benadering is echter zeer verontrustend voor vrouwen. Ze willen tenslotte dat hun mannen bloemen accepteren als een manier om hun geliefde dame te plezieren, en niet om tests te doorstaan.

Geef zomaar een boeket, zo'n verrassing is veel leuker.

Bloemen hebben hun eigen taal, waarmee ze gevoelens kunnen uiten. Natuurlijk denken nu weinig mensen erover na, dus als uw dame er niet op focust, kunt u een boeket naar uw smaak kiezen.

Om niet te worden verward met de keuze, ontdek de favoriete bloemen van uw vrouw. Misschien heeft ze een hekel aan traditionele rozen, maar ze zal blij zijn met wilde bloemen.

Voeg variatie toe. Geef bijvoorbeeld in plaats van de gebruikelijke rode rozen witte, en als uw vrouw een echte liefhebber van bloemen is, zal ze andere waarderen, zoals orchideeën of exotische bloemen.

Gebruik altijd een oneven aantal bloemen. Vermijd ook onaangename incidenten. U kocht bijvoorbeeld 6 grote rozen en 3 takjes bescheidener bloemen. In dit geval zul je moeten bewijzen dat er 9 bloemen in het boeket zitten, niet 6. Die laatste zullen immers opvallen en de andere drie blijven onzichtbaar.

Denk aan de verpakking. Ze moet de schoonheid van bloemen benadrukken en ze niet bedekken. Zorg er ook voor dat de bloemen intact zijn. Hun bloembladen worden niet afgescheurd en ze zullen na een paar uur niet verwelken.

Bloemen zonder verpakking kunnen er ook spectaculair uitzien. Het voelt alsof je ze zelf hebt verzameld. Maar vaker wel dan niet, lijkt het erop dat u op verpakking bespaart.

Geef een boeket zodra je een vrouw ontmoet, je kunt ook bloemen achterlaten op de plek waar de dame komt, of een boeket laten bezorgen per koerier. Vergeet in de laatste gevallen niet te schrijven van wie dit geschenk afkomstig is.

Wees niet bang om bloemen te geven en je emoties te uiten, de vrouw zal je geschenk zeker waarderen.

Aanbevolen: