Welke Bloemen Geef Je Je Vrouw?

Welke Bloemen Geef Je Je Vrouw?
Welke Bloemen Geef Je Je Vrouw?

Video: Welke Bloemen Geef Je Je Vrouw?

Video: Welke Bloemen Geef Je Je Vrouw?
Video: Waarom geef je rode rozen als je verliefd bent? | Het Klokhuis 2024, Mei
Anonim

Bloemen zijn een buitengewoon teken van aandacht, dat soms welsprekender kan zijn dan welk woord dan ook. Bloemen die aan je geliefde worden gepresenteerd, zullen de man helpen zijn gevoelens te uiten, en de vrouw - om zich nodig en gewenst te voelen. Het belangrijkste in een boeket is niet alleen hoe het wordt gepresenteerd, maar ook van welke bloemen het is gemaakt.

Welke bloemen geef je je vrouw?
Welke bloemen geef je je vrouw?

Kies sierlijke open bloemen voor het boeket. De grootte van het boeket en de lengte van de stelen moeten passen bij haar groei. Als je geliefde bijvoorbeeld klein is, moet je haar geen enorm boeket grote dahlia's of chrysanten geven. Denk aan het karakter van je metgezel. Als ze een persoon is van een romantisch pakhuis, zullen bloemen in pastelkleuren bij haar passen. Voor een temperamentvol en impulsief karakter is het beter om bloemen in contrasterende, verzadigde tinten te presenteren. De meest geschikte vorm van een boeket voor een vrouw is trapsgewijs, ovaal of rond.

Win het hart van je geliefde door haar bloemen te geven met de woorden dat het gekozen boeket perfect past bij de kleur van haar ogen of haar. Voor een brunette en een bruinharige vrouw is het beter om bloemen met verzadigde heldere tinten te kiezen: orchideeën, scharlakenrode rozen of gerbera's. Roodharige bloemen met blauwe tinten: donkere rozen, irissen, viooltjes, schaduwhaarkleur. Lichte rozen zijn geschikt voor blondines: wit en roze, maar ook madeliefjes en lelies.

Om haar met behulp van een boeket over je gevoelens te vertellen, gebruik je fluorografie - de taal van bloemen. Het belangrijkste is om niet te vergeten om de geliefde te vertellen waarom je zo'n bloem hebt gekozen. Elk van hen heeft tenslotte zijn eigen betekenis: viooltjes zullen je vertellen dat je je geliefde mist als je weggaat; gardenia zal voor je zeggen: "Je bent mooi" en zal helpen je bewondering te uiten; een boeket irissen laat haar weten dat je je relatie erg waardeert; de gepresenteerde calla zal laten zien dat je buigt voor je metgezel, en zal over jou zeggen dat je een echte heer bent; de witte lelie spreekt namens u: "Het is goddelijk om bij u in de buurt te zijn!"; het is gebruikelijk om een orchidee alleen aan dierbaren te geven; rode roos - liefdesverklaring; Rose Grand Prix drukt nobele gevoelens uit en wordt gegeven aan een vrouw die, naar jouw mening, het beste verdient. Je kunt ook zelf een interpretatie bedenken om je metgezel te intrigeren.

Een boeket van zelfs maar één bloem kan al aangeven hoe sterk je gevoelens zijn. Het is belangrijk dat er een passend kader voor de bloem wordt gemaakt. Een stijlvol accessoire zal een speciale charme toevoegen aan een boeket van één roos. Het kan bijvoorbeeld een satijnen lint zijn of een fluwelen hart, afgestemd op de kleur van de bloem. In de handen van een bloemist verandert zelfs één enkele knop in een uniek boeket.

Onthoud dat het als een slechte vorm wordt beschouwd om bloemen in crêpe- of foliepapier te geven, ze zijn enkele jaren geleden uit de mode geraakt. Hetzelfde kan gezegd worden voor polyester linten. U kunt bloemen geven in rijstpapierverpakkingen.

Aanbevolen: