Welke Bloemen Worden Op 8 Maart Gepresenteerd

Inhoudsopgave:

Welke Bloemen Worden Op 8 Maart Gepresenteerd
Welke Bloemen Worden Op 8 Maart Gepresenteerd

Video: Welke Bloemen Worden Op 8 Maart Gepresenteerd

Video: Welke Bloemen Worden Op 8 Maart Gepresenteerd
Video: OVERZICHT VAN MIJN BESTELLING Uit Oriflame Catalog # 6 | Nieuwe items in de Oriflame Catalogus №7 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om 8 maart voor te stellen zonder bloemen, die een van de erkende symbolen van deze feestdag zijn geworden. Het boeket kan dienen als een uitstekende aanvulling op elk geschenk, of als een zelfstandig cadeau. En om degene waarvoor het bedoeld is echt te behagen, moet de kleurkeuze bewust en zorgvuldig worden benaderd.

Welke bloemen worden op 8 maart gepresenteerd
Welke bloemen worden op 8 maart gepresenteerd

instructies:

Stap 1

Meestal krijgen vrouwen op 8 maart tulpen, die worden beschouwd als een symbool van de komende lente. Rood, roze, geel, lila en wit - deze schijnbaar ongecompliceerde bloemen kunnen een grote verscheidenheid aan kleuren en knopvormen hebben, zodat je verschillende opties kunt kiezen en zelfs de meest veeleisende dames tevreden kunt stellen. Een elegante mand vol veelkleurige tulpen of een boeket rode (roze of witte) bloemen laat niemand onverschillig.

Stap 2

Op de dag van 8 maart, zoals op elke andere feestdag, zijn rozen relevant, die met recht worden beschouwd als de koninginnen van bloemen. Een boeket rozen is perfect voor zowel een jong meisje als een grijsharige dame, dus je kunt ze veilig aan alle schone seks geven.

Stap 3

De eerste lentebloemen (sneeuwklokjes, hyacinten, narcissen), die eraan herinneren dat de winter zijn rechten op de lente al heeft afgestaan, zijn ook altijd in trek tijdens deze vakantie. Geurige hyacinten, die worden verkocht als gesneden pijlen met bloemen, en hele planten in kleine potten, zien er heel delicaat en sierlijk uit.

Stap 4

Exotische orchideeën, die gewoon betoveren met hun schoonheid, zullen een origineel en gedenkwaardig geschenk worden. Zo'n boeket is perfect voor een geliefde vrouw en zal een speciale houding ten opzichte van haar benadrukken. Bovendien zullen orchideeën een prachtig cadeau zijn voor mensen van het schone geslacht die zich onderscheiden door hun originele smaak en zich graag omringen met ongewone dingen.

Stap 5

Welke bloem wordt nog steeds geassocieerd met 8 maart? Natuurlijk met mimosa, delicate gele ballen, die een echt symbool van deze vakantie zijn geworden. Mimosa-takjes kunnen worden gepresenteerd aan medewerkers en vrienden, mimosa kan worden aangevuld met een boeket andere bloemen, waardoor het een feestelijke smaak krijgt.

Stap 6

Maar alle diversiteit van de bloemenwereld houdt niet op bij de genoemde planten. Chrysanten, lelies, anjers, uitwerpselen, gerbera's, fresia's - deze bloemen zullen vrouwen niet minder verrukken dan tulpen of rozen. En als je weet wat voor soort bloem de schenker het liefste heeft, dan heb je de kaarten in handen.

Stap 7

Er is nog een interessant idee: een bloem in een pot presenteren. Het kan elke uiterlijk aantrekkelijke plant zijn, en niet noodzakelijk een bloeiende plant. Zo'n geschenk is vooral geschikt voor mensen van het schone geslacht die graag voor kamerplanten zorgen. Een weelderig bloeiende struik in een pot ziet er erg mooi en origineel uit en gaat in ieder geval langer mee dan het meest verse snijboeket.

Aanbevolen: