Hoe Geef Je Bloemen Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Bloemen Op Een Originele Manier
Hoe Geef Je Bloemen Op Een Originele Manier

Video: Hoe Geef Je Bloemen Op Een Originele Manier

Video: Hoe Geef Je Bloemen Op Een Originele Manier
Video: Hoe borduur je bloemen? Complete tutorial + gratis patroon! 2024, April
Anonim

De prachtige gewoonte om bloemen aan meisjes te geven dateert uit de oudheid. Voor zo'n geschenk heb je geen speciale gelegenheid nodig, het is voldoende om op een voortreffelijke en romantische manier over je gevoelens te willen praten. Wees creatief en doe het op een originele manier.

Hoe geef je bloemen op een originele manier
Hoe geef je bloemen op een originele manier

instructies:

Stap 1

Presenteer bloemen met behulp van de Treasure Hunt Logic Game. Het bestaat uit het volgen van de route, die is bepaald door speciale notities met taken, en uiteindelijk leidt tot een geheim.

Stap 2

Denk eerst na over de route rondom het appartement. Er mogen in totaal niet meer dan vier of vijf punten zijn, anders wordt een leuk spel een vervelende taak. Bijvoorbeeld: badkamerspiegel, kussen op het bed, koelkast, gang en vensterbank waar je bloemen neerzet.

Stap 3

Opdrachtnotities maken. Gebruik plaknotitiepapier. Als er geen is, knip dan kleine vierkanten uit een gewoon albumblad of maak gekrulde sjablonen in de vorm van harten, silhouetten van dieren, enz. Schrijf de taken op de voorbereide vellen papier.

Stap 4

Begin met de badkamerspiegel. Plak er een briefje op met het opschrift ongeveer als volgt: "Raad mijn raadsel, het slaapt heerlijk onder het kussen, kijk daar eerder, je zult ontdekken wat eronder is."

Stap 5

Leg de volgende taak onder het kussen op het bed, wijzend naar de koelkast: "Er is een wit huis in het appartement, ook in de zomer is het koud." Leg op een opvallende plaats in de koelkast een briefje dat naar de gang leidt: "Aan iedereen die naar mijn huis komt, en aan iedereen die weggaat, ze geeft altijd haar hand."

Stap 6

Bevestig de laatste puzzel op de voordeur: "Ik steek zelf geen kaars aan, maar als ik me achter het gordijn verberg, en in een oogwenk wordt de hele kamer donker." Dit briefje moet naar het raam leiden, waar achter het gordijn een boeket bloemen staat.

Stap 7

Versier de voordeur van je appartement of de veranda van het huis van je vriendin met bloemen. Ze kunnen met brede tape aan de muur langs de omtrek van de stijl worden bevestigd of u kunt een kant-en-klare bloemenslinger in de salon bestellen. Als je buiten een date hebt gemaakt, presenteer dan bloemen op de motorkap van je auto.

Aanbevolen: