Hoe Geef Je Bloemen?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Bloemen?
Hoe Geef Je Bloemen?

Video: Hoe Geef Je Bloemen?

Video: Hoe Geef Je Bloemen?
Video: Hoe verzorg je je bloemen het best? 6 verzorgingstips 2024, April
Anonim

Bloemen op zichzelf en als aanvulling op het hoofdgeschenk zijn een heel mooi en aangenaam cadeau. Meestal worden ze gepresenteerd voor de verjaardag, 8 maart, ter ere van een familiefeest. Verliefde mannen verrukken hun lievelingen door ze prachtige boeketten aan te bieden. Maar alleen bloemen geven is niet genoeg, je moet leren hoe je het goed doet.

Hoe geef je bloemen?
Hoe geef je bloemen?

instructies:

Stap 1

Voordat je een boeket voor je vriendin koopt, moet je weten van wat voor soort bloemen ze houdt. En als je wilt verrassen, kies dan voor bordeauxrode rozen - dit is een klassieker. Vergeet niet om de doornen ongeveer 2/3 van de stengellengte af te knippen. Koop in de winter geen bloemen buiten, anders zullen ze niet lang leven en zullen ze snel afbrokkelen in een warme kamer. Als je een boeket met een boodschapper verstuurt, voeg dan een visitekaartje of ansichtkaart toe met een aanraking of boodschap. Probeer niet te verrassen met de grootte van het boeket, maar met zijn originaliteit en schoonheid. Verwen uw geliefde in de lente en zomer met de eerste tulpen en eenvoudige wilde bloemen.

Stap 2

Vrouwen geven veel minder vaak bloemen aan mannen. Dit gebeurt meestal op een verjaardag, op de dag van het Sovjetleger en wanneer oorlogsveteranen worden gefeliciteerd. Hier passen strengere boeketten en anjers, seringen en tulpen aan veteranen.

Stap 3

Wil je bloemen cadeau doen aan je favoriete artiest? Koop een groot of bijzonder boeket bestaande uit grote bloemen. De functie van het boeket is in dit geval immers om de kunstenaar te onderscheiden van de massa andere mensen.

Stap 4

Geef je bloemen aan een buitenlandse gast, wees dan eerst geïnteresseerd in de nationale tradities van zijn land. In Zweden houden ze niet van anjers, in Japan worden hortensia's als mannelijke bloemen beschouwd en is het beter voor vrouwen om een boeket azalea's te presenteren, de Britten beschouwen de combinatie van kastanjebruine en witte bloemen als rouw, en de Fransen zijn bevooroordeeld richting chrysanten, vooral een bruidsboeket. In Rusland worden boeketten met gele bloemen niet geëerd, er is een teken dat zo'n geschenk verraad symboliseert.

Stap 5

Koop voor een held van de dag een groot boeket in een mooie heldere verpakking of in een cadeaumand. Voor bijzonder feestelijke feestdagen zijn boeketten van chrysanten, rozen, grote lelies of gladiolen geschikt.

Stap 6

Het is beter om geen witte bloemen naar de ziekenhuisafdeling te brengen, ze zullen versmelten met de algemene achtergrond en de patiënt een melancholisch gevoel geven. Let er bij het bezoeken van een patiënt op dat de geur van bloemen niet te sterk is. Zorg goed voor de vaas waarin ze komen te staan. Vraag de verkoper in de bloemenwinkel om een klein boeket met heldere bloemen samen te stellen, zodat hun vrolijke tinten de patiënt opvrolijken en hem optimisme wekken.

Aanbevolen: