Hoe Organiseer Je Een Picknick Buiten De Stad

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Picknick Buiten De Stad
Hoe Organiseer Je Een Picknick Buiten De Stad

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknick Buiten De Stad

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknick Buiten De Stad
Video: Summergems | 3x dé perfecte picknick-spot 2024, April
Anonim

Het langverwachte weekend is aangebroken. In plaats van op de bank voor de tv te loungen, organiseer je een actieve vakantie - een picknick buiten de stad. Frisse lucht, zon, stilte en volledige eenheid met de natuur … Wat is er nog meer nodig voor volledig geluk? Gewoon een goede organisatie van de reis buiten de stad.

Hoe organiseer je een picknick buiten de stad
Hoe organiseer je een picknick buiten de stad

instructies:

Stap 1

Maak geen sandwiches van tevoren. Snijd en schik het brood, de kaas, de worst en de groenten apart. Gebruik voor het verpakken folie of huishoudfolie, want in plastic zakken bij extreme hitte kunnen uw blanco's "verstikken", hun uiterlijk en hun oorspronkelijke versheid verliezen. Daarnaast is deze optie goed, want bij een picknick kan iedereen zelf een broodje maken van die ingrediënten die hij lekker vindt.

Stap 2

Hetzelfde geldt voor salades. Het is beter om ze helemaal niet te koken voor toekomstig gebruik, omdat de gesneden groenten het sap laten ontsnappen, zacht worden en er oud uitzien. Maar als er grote liefhebbers van dergelijke gerechten zijn, hak dan thuis alle ingrediënten fijn en neem de dressing (mayonaise of zure room) mee. En breng de salade vlak voor gebruik op smaak.

Stap 3

Neem een voorgegaard gehaktbrood of gebakken kip van thuis. Wikkel ze in folie. Maar het is beter om een kebab te bakken. Om dit te doen, heb je een kleine barbecue, spiesjes en kolen nodig. Vertrouw de bereiding van het hoofdgerecht toe aan mannen.

Stap 4

Verpak de snoepjes (snoepjes, koekjes en fruit) in plastic bakjes en sluit ze af met luchtdichte deksels.

Stap 5

Vergeet drankjes niet. Koop wat koele flessen mineraalwater in de winkel. Je kunt ook een kopje koffie of thee pakken in een thermoskan.

Stap 6

Wegwerpservies (borden, glazen, lepels, vorken en messen) is een geweldige optie voor openluchtrecreatie. Voeg ook doekjes en vochtige doekjes toe aan je boodschappenmand. Vergeet de vuilniszakken niet om etensresten, inpakpapier, enz. te verwijderen.

Stap 7

Let goed op waar je op gaat zitten. Neem een deken en een folie (zeildoek) mee om op vochtige grond niet verkouden te worden.

Stap 8

Op zonnige dagen heb je zonnebrandcrème nodig. Vergeet niet om insectenbeten weg te houden. Verzamel een EHBO-doos, want je kunt gemakkelijk gewond raken in het bos. Neem een bacteriedodende pleister, watten, verband, jodium, waterstofperoxide, plantaardige olie en een pincet mee.

Stap 9

Overweeg een amusementsprogramma, want één maaltijd in grote hoeveelheden kan snel moe en verveeld raken. Neem tennisrackets en een bal van huis mee, evenals een camera of videocamera, om de leuke en gedenkwaardige momenten van uw openluchtrecreatie vast te leggen.

Aanbevolen: