Hoe Organiseer Je Een Picknick?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Picknick?
Hoe Organiseer Je Een Picknick?

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknick?

Video: Hoe Organiseer Je Een Picknick?
Video: Summergems | 3x dé perfecte picknick-spot 2024, April
Anonim

Zaterdag ochtend. Gouden zonnestralen banen zich een weg door de opening tussen de gordijnen en laten zelfs in het weekend niet toe om te slapen tot de lunch. En terecht. Weekenden om te rusten. En echte rust moet actief zijn. En dat betekent dat het tijd is om te ontbijten en met het hele gezin te gaan picknicken. Frisse lucht, natuur - wat heb je nog meer nodig voor een fijne dag buiten de stad? Je hebt de juiste organisatie nodig.

Hoe organiseer je een picknick?
Hoe organiseer je een picknick?

instructies:

Stap 1

Maak je boterhammen niet van tevoren klaar. Snijd en vouw het brood, de worst, de kaas en de groenten apart. Gebruik huishoudfolie of folie voor het verpakken. Bij aankomst op de plaats kan elk van de picknickdeelnemers hun eigen sandwich bouwen, die gegarandeerd een heerlijke uitstraling heeft. Als je thuis een broodje maakt, wordt het tijdens de reis naar de picknickplaats zachter en begint het er oud uit te zien.

Hetzelfde geldt voor verschillende salades. Natuurlijk is het snijden van eieren, ham of kip in de natuur niet erg handig, en daarom zullen salades thuis moeten worden verkruimeld. Maar neem de dressing (zure room, mayonaise) mee en vul de salade voor gebruik.

Stap 2

Vleesgerechten "gaan" goed in de natuur. Wikkel het gehaktbrood, gebakken kip in folie. Tegen het einde van de picknick zal er geen stuk meer over zijn. Als je een shish kebab plant, zorg dan voor de saus, een kleine grill, spiesjes en houtskool om het vlees te garen.

Zorg ervoor dat u snoep meeneemt - koekjes, snoep, fruit. Dit alles moet natuurlijk zorgvuldig worden verpakt in plastic containers met verzegelde deksels.

Zorg voor je drankjes. Een goede optie is thee, koffie in een thermoskan en een paar flessen frisdrank.

Stap 3

Neem verschillende sets wegwerpschalen mee - glazen, borden, vorken, lepels, messen. Neem zo in dat er voor elke picknickdeelnemer een drievoudige voorraad borden is (3 borden, 3 glazen, 3 vorken, 3 messen, 3 lepels). Vergeet servetten niet.

Stap 4

Let goed op waar het feest zal plaatsvinden. Neem een deken en een groot stuk plastic mee om te voorkomen dat de deken op vochtige grond komt te liggen.

Stap 5

Vergeet niet om zonnebrandcrème en bescherming tegen insectenbeten mee te nemen. Ook nuttig zijn watten, verband, briljant groen, jodium, een bacteriedodende pleister (in het bos zijn er veel mogelijkheden om te krabben, gewond te raken), waterstofperoxide.

Stap 6

Overweeg zeker een picknickprogramma. Het is saai om alleen maar naar het bos te gaan, broodjes te eten en te vertrekken. Neem een bal, tennisrackets mee. Vergeet je camera niet (laad de batterijen van tevoren op) of camcorder.

Aanbevolen: