Hoe Kies Je Een Huwelijksgetuige?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Huwelijksgetuige?
Hoe Kies Je Een Huwelijksgetuige?
Anonim

Pasgetrouwden op de bruiloft moeten ontspannen en genieten van wat er gebeurt. En wie houdt er een oogje in het zeil voor alle kleine dingen die de vakantie gaande houden? Natuurlijk, de getuigen. De dichtstbijzijnde advocaten van het bruidspaar werken echt op deze dag. Daarom moet de selectie van kandidaten voor deze rollen uiterst verantwoordelijk worden benaderd.

Hoe kies je een huwelijksgetuige?
Hoe kies je een huwelijksgetuige?

instructies:

Stap 1

zij alleen

Gelukkig voor die meisjes die één beste vriend hebben. Van het kiezen van een getuige is in dit geval geen sprake. Het meisje met wie je aan hetzelfde bureau zat of in hetzelfde kantoor werkte, wordt je redder in nood op de belangrijkste dag. Maar maak geen misbruik van haar hulp in het proces bij die vragen die je zelf kunt oplossen. Het is beter om goed na te denken over de functies die ze direct op de bruiloft overneemt.

Stap 2

Meer dan een vriendin

Vaak weten familieleden meer van de bruid dan alle vriendinnen, ze begrijpen het perfect en staan altijd klaar om te helpen. Je moeder behoort zeker tot zulke mensen, maar ze heeft haar eigen rol op de bruiloft. Maar de zuster met wie je een hechte relatie hebt, zal het beste werk doen als getuige. Misschien zal het een neef of de vrouw van een broer zijn - de essentie verandert niet, het belangrijkste is dat je deze persoon vertrouwt.

Stap 3

Meer is niet minder

Als je geïnspireerd bent geraakt door westerse trouwfilms, heb je het gebrek aan getuige-instellingen in andere culturen opgemerkt. Dit is een puur Russische traditie die ontstond tijdens het Sovjettijdperk. Op bruiloften in Europa en daarbuiten is het gebruikelijk om alle bruidsmeisjes in de spotlight te zetten. Dus als je niet kunt beslissen aan wie je de eervolle missie toevertrouwt, kies dan iedereen. Het is niet nodig om dezelfde jurken voor alle 4-6 vriendinnen te naaien, het is voldoende om een algemeen kleurenschema en / of stijl van outfits te kiezen en dezelfde miniboeketten voor de meisjes te bestellen, waardoor het gemakkelijk te herkennen is ze onder de vele gasten.

Aanbevolen: