Hoe Te Ontspannen In Moskou Voor Juni

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In Moskou Voor Juni
Hoe Te Ontspannen In Moskou Voor Juni

Video: Hoe Te Ontspannen In Moskou Voor Juni

Video: Hoe Te Ontspannen In Moskou Voor Juni
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, April
Anonim

Het culturele leven in Moskou is zeer divers en interessant. In de hoofdstad kunt u zich in de weekenden uitstekend vermaken en ontspannen. Het hangt allemaal af van uw voorkeuren en smaken, materiële mogelijkheden en verlangens.

Hoe te ontspannen in Moskou voor juni
Hoe te ontspannen in Moskou voor juni

instructies:

Stap 1

Voor gasten van de hoofdstad met de gouden koepel is een bezoek aan de vele bezienswaardigheden van de stad een ideale optie voor ontspanning. Je zult een geweldige tijd hebben en veel interessante feiten over het leven in Moskou leren door het Rode Plein, musea, landgoederen, tempels en kloosters te bezoeken.

Stap 2

Alle fans van ons nationale voetbalteam die het stadion niet kunnen bezoeken tijdens de Euro 2012-wedstrijden, kunnen zich onderdompelen in de sfeer van groot voetbal door een bezoek te brengen aan de fanzones die open zijn in Gorky Park, in het Luzhniki-stadion en bij de All-Russian Exhibition Centrum. Daar kun je, volgens het schema, voetbalwedstrijden kijken.

Stap 3

Liefhebbers van jazz en klassieke muziek, mis het niet, op 11 en 12 juni wordt in Tsaritsyno van 16.00 tot 22.00 uur een muziekfestival "Classics and Jazz" gehouden. Het festival is open voor het publiek. De organisatoren hadden een verrassing voor het publiek voorbereid: een optreden van de beroemde pianist George Cabels, saxofoonkwartet Joshua Redman.

Stap 4

Voor liefhebbers van beeldende kunst wordt van 16 mei tot 15 juli een tentoonstelling met retrospectieve grafiek van de Zwitserse kunstenaar Hans Rudi Giger gehouden in het Planetarium van Moskou.

Stap 5

Als je de drukte van de stad en het stof beu bent, kun je actief ontspannen door te picknicken in een van de vele parken van de stad. Hier vermaak je je met kinderen, speel je buitenspelletjes, beschut tegen de hitte in de schaduw van vertakte bomen. Moskou heeft een groot aantal groene gebieden, dus als u er een kiest, zult u niet teleurgesteld zijn.

Stap 6

Ben je een actief persoon en hou je van gezelligheid? Dan is het waterpark wat je nodig hebt. Vrienden of familie -

prima bedrijf daarvoor. Het grootste overdekte waterpark van Europa "Kva-Kva Park" op Yaroslavka ontvangt dagelijks enkele duizenden mensen, die hier in de zomermaanden aan de hitte ontsnappen.

Stap 7

Als het mooi weer is, waarom maakt u dan geen wandeling langs de rivier de Moskva? Tientallen bezienswaardigheden zullen zich voor uw ogen openen. Als u wilt, kunt u een excursie bestellen.

Aanbevolen: