Waar Te Ontspannen In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Te Ontspannen In Moskou
Waar Te Ontspannen In Moskou

Video: Waar Te Ontspannen In Moskou

Video: Waar Te Ontspannen In Moskou
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, Maart
Anonim

Moskou is een geweldige plek om te verblijven. Er zijn honderden interessante musea, clubs, theaters, parken waar je met een bedrijf terecht kunt. Elke avond van het jaar op verschillende manieren te besteden.

Waar te ontspannen in Moskou
Waar te ontspannen in Moskou

Plekken voor lange wandelingen

In de hoofdstad vindt u entertainment voor elke smaak. Natuurliefhebbers kunnen gaan wandelen in een van de vele parken in Moskou. Tegelijkertijd kunt u in Kolomenskoye of Arkhangelskoye tegelijkertijd de monumenten van architectuur bewonderen, en in Sokolniki of Kuzminki kunt u de attracties berijden. Parken in Moskou zijn het hele jaar door leuk. In de zomer kunt u hier picknicks of thema-fotosessies organiseren, in de winter kunt u deelnemen aan traditioneel amusement. En de laatste jaren is het mogelijk geworden om het nieuwe jaar zelfs in een van de stadsparken te vieren.

Voor degenen die de voorkeur geven aan actieve ongewone recreatie boven ontspannen wandelingen in de parken, zijn er verschillende sportclubs in Moskou. Hier kunt u rotsklimmen, karten leren, de geneugten van het vliegen in een windtunnel waarderen, skateboarden of een ongewone eenwieler leren rijden. Voor dit alles zijn er tientallen gespecialiseerde clubs en scholen in de stad.

Het is het beste om sommige activiteiten van tevoren te plannen om mogelijke ticketproblemen te voorkomen.

In het weekend kun je naar een van de vele musea in Moskou gaan. Bijvoorbeeld een museum voor erotiek, een tentoonstelling van antieke auto's, een openluchtmuseum voor sculpturen, een chocolademuseum … En dit is slechts een klein deel van de lijst. Welnu, voor liefhebbers van schilderkunst zijn er veel traditionele kunstmusea en galerieën in de hoofdstad.

Veel musea in Moskou zijn de laatste tijd tot laat in de nacht open geweest.

Op een rustige avond kun je gewoon door het historische centrum van Moskou dwalen. Het is beter als het een doordeweekse dag is, dan zullen er niet veel mensen op straat zijn. De smalle straatjes en steegjes met moderne verlichting zijn een prachtig gezicht. Wandelen langs hen is een geweldige ontspanning op zich.

Rust in restaurants en clubs

Fans van gastronomische rust kunnen de meest interessante en ongewone restaurants en cafés in Moskou vinden. Hier kunt u elke keuken van de wereld proeven, genieten van de sfeer van een kunstcafé. Natuurlijk is het beter om niet alleen van de keuken te genieten, maar om een gezelschap van liefhebbers van heerlijk eten te verzamelen. Bijna elke dag openen er nieuwe restaurants in de stad, dus je kunt regelmatig uitstapjes maken naar nieuwe vestigingen zoals deze.

Liefhebbers van een actief nachtleven - een echte uitgestrektheid in Moskou. Clubs, disco's, nachtelijke uitstapjes naar musea, late excursies, boottochten - een zorgvuldig gepland nachtleven kan heel interessant en ongewoon zijn. Nachtelijke bioscoopbezoeken kunnen niet van de lijst worden uitgesloten.

Aanbevolen: