Hoe Kun Je Ontspannen In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Kun Je Ontspannen In Moskou
Hoe Kun Je Ontspannen In Moskou

Video: Hoe Kun Je Ontspannen In Moskou

Video: Hoe Kun Je Ontspannen In Moskou
Video: Welk tuingereedschap gebruik je bij het onkruid verwijderen? | Tuinmanieren 2024, April
Anonim

Er zijn veel mogelijkheden voor recreatie in de hoofdstad. Het hangt allemaal alleen af van uw voorkeuren, verlangens en natuurlijk materiële mogelijkheden. U kunt ontspannen door door schaduwrijke parken of oude steegjes te slenteren, naar een feest te gaan in een uitgaansgelegenheid, stoom te krijgen uit het hart in de baden van Moskou. U kunt de geschiedenis van de stad bestuderen, kunsttentoonstellingen of theaters, musea of bioscoop bezoeken. Op de een of andere manier kan deze stad aan bijna al uw wensen voldoen.

Hoe kun je ontspannen in Moskou
Hoe kun je ontspannen in Moskou

instructies:

Stap 1

De keuze van een verblijfplaats hangt af van wat u op uw vrije dag wilt doen. Als je even rustig wilt nadenken over de wereld om je heen, dan zijn parken met schaduwrijke steegjes geschikt voor jou, waar je bij mooi weer heerlijk kunt wandelen of bijvoorbeeld op een motorschip kunt varen. Met zo'n wandeling kun je de stad vanuit een ongewoon perspectief bekijken. Verschillende historische gebouwen en monumenten zien er anders uit dan de rivier de Moskva.

Stap 2

Er zijn veel interessante parken binnen de stadsgrenzen, bijvoorbeeld Sokolniki, Kolomenskoye, Bitsevsky, Izmailovo, Kuzminki, Vorobyovy Gory, enz. Als u wilt - in de frisse lucht wandelen, de creaties van de natuur en menselijke handen bewonderen, of als u je wilt - bezoek de attracties in het Luna Park op Poklonnaya verdriet of ga zitten in een gezellig café weg van de drukte van de stad. In het Tsaritsyno Museum-Reserve (evenals in Kolomenskoye en andere parken), kunt u een elektrische auto besturen en luisteren naar een excursie gewijd aan de geschiedenis van dit unieke paleis- en parkcomplex.

Stap 3

Een heel mooi romantisch amusement dat u een ongewoon levendige indruk kan geven, is een luchtballonvlucht. U zult zien hoe mooi de aarde is vanuit vogelperspectief, en u zult de herinnering aan uw opstijging in de lucht kunnen bewaren door uw camera of camcorder mee te nemen.

Stap 4

Fans van buitenactiviteiten zullen genieten van het huren van een kaart bij een van de kaartclubs in Moskou. Iedereen die wil rennen en schieten kan zijn wens realiseren in een paintballclub. Voor extreme liefhebbers is er een geweldige kans om te springen met een parachute of te vliegen op een paraglider: deze service wordt aangeboden door enkele vliegvelden, clubs en vliegscholen.

Stap 5

Een ander type extreme recreatie dat aan populariteit wint in de hoofdstad is zorbing. Deze rolt van verschillende hoogtes naar beneden in een transparante bol - een bal van polyurethaan. Je kunt een afdaling regelen op een zorb op de Mussenheuvels, in Krylatskoye, in Tsaritsyno Park, enz.

Stap 6

Als u uw vakantie zinvoller en lonender wilt maken, ga dan naar musea, theaters en bioscopen. Aankondigingen van interessante tentoonstellingen, optredens of nieuwe films kunnen voorlopig op internet worden "bespioneerd".

Stap 7

In het Dolfinarium van Moskou kunt u heerlijk ontspannen na het stressvolle en nerveuze leven van alledag. Deze prachtige zoogdieren voeren en ermee zwemmen in het zwembad is een leuke manier om je vrije tijd door te brengen.

Stap 8

In het Oceanarium kun je meer dan duizend soorten van verschillende soorten zeeleven zien in tweehonderd aquaria. De fascinerende en rustgevende aanblik van drijvende exotische vissen zal zowel volwassenen als kinderen aanspreken. En als u vissen in huis heeft of wilt hebben, kunt u uw verzameling uitbreiden en enkele thuisexemplaren aanschaffen.

Stap 9

"Touch" de sterren geeft je de mogelijkheid om het Planetarium te bezoeken. De astrosite van deze instelling herbergt een echt afdalingsvoertuig van het Vostok 3KA-2-ruimtevaartuig, dat zelfs vóór Gagarin de ruimte in vloog. En in de Great Observatory, waar een refractortelescoop van 300 mm is geïnstalleerd, kun je de zon, de maan, planeten en sterren zien.

Stap 10

En tot slot, voor degenen die houden van het handwerk van meesters van decoratieve en toegepaste kunst, zal het interessant zijn om de vernissage in Izmailovo te bezoeken. Daar exposeren en verkopen ambachtslieden uit verschillende delen van Rusland hun producten. Er is ook een markt met antiek, waar u mooie snuisterijen uit het verleden kunt krijgen.

Aanbevolen: