Voor- En Nadelen Van Trouwen In Het Buitenland

Voor- En Nadelen Van Trouwen In Het Buitenland
Voor- En Nadelen Van Trouwen In Het Buitenland

Video: Voor- En Nadelen Van Trouwen In Het Buitenland

Video: Voor- En Nadelen Van Trouwen In Het Buitenland
Video: Het hotel is toch niet zo all inclusive als gedacht! | Trouwen in het Buitenland 2024, April
Anonim

Een bruiloft in het buitenland lijkt voor veel pasgetrouwden een prachtige en originele versie van het feest. Als er echter zo'n idee is om het tot leven te brengen, moet je enkele nuances kennen.

Voor- en nadelen van trouwen in het buitenland
Voor- en nadelen van trouwen in het buitenland

De voordelen van een bruiloft in het buitenland

1. Er zijn veel bureaus die in staat zijn om een bruiloft van begin tot eind voor je te organiseren. De bruid en bruidegom hoeven alleen hun wensen duidelijk te verwoorden en voor het werk te betalen. Alle problemen worden door professionals opgepakt.

2. Zo'n bruiloft zal worden herinnerd als een heldere gebeurtenis, het zal er niet uitzien als een banale reis naar het kadaster. De pasgetrouwden zullen verrast en verbaasd zijn door de waterval van aangename landschappen en nieuwe plaatsen.

3. Trouwen in het buitenland is een geweldige optie voor degenen die deze vakantie alleen samen willen doorbrengen. Dankzij deze optie kunt u besparen op een buffettafel voor gasten en andere kleinigheden. In een buitenlands resort kunnen echtgenoten van elkaar genieten zonder door iets afgeleid te worden.

4. In het land waar het huwelijk is gesloten, is het mogelijk om op huwelijksreis te blijven. De vraag waar je heen moet na de bruiloft verdwijnt vanzelf omdat je niets hoeft te bedenken.

Nadelen van een buitenlandse ceremonie

1. Hoewel de bruiloft wordt georganiseerd door bevoegde instanties, zijn er nog enkele eigenaardigheden. Het zal bijvoorbeeld problematisch zijn om een fotograaf en videograaf mee te nemen, evenals alle gewenste outfits.

2. Het risico bestaat dat niet alle gasten en familieleden die u graag zou willen zien op uw bruiloft komen. Omdat de bruiloft duur is, hebben de genodigden visa en buitenlandse paspoorten. Daarom moet je erop voorbereid zijn dat de jongeren de bruiloft alleen of in een hechte kring van familieleden zullen vieren.

3. Voordat u beslist welk land u wilt trouwen, moet u de wetten bestuderen die daar van kracht zijn, zodat de huwelijksakte thuis wordt erkend. Anders moet u opnieuw tekenen bij de burgerlijke stand om het huwelijk te legaliseren.

Ondanks de organisatorische moeilijkheden en allerlei risico's is een bruiloft in het buitenland een spannend romantisch avontuur. De indrukken van zo'n vakantie van liefde blijven voor altijd in de herinnering.

Aanbevolen: