Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Bezoek

Inhoudsopgave:

Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Bezoek
Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Bezoek

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Bezoek

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Bezoek
Video: Hoe bereid je je voor op je eerste bezoek aan de reumatoloog? 2024, April
Anonim

"Wie 's ochtends op bezoek gaat, handelt verstandig", zo zong het berenwelpje Winnie de Poeh in een tekenfilm die bekend was uit zijn kindertijd. Pas nu blijkt dat de eigenaren niet zo blij zijn met het ochtendbezoek, en al helemaal niet voor ongenode gasten. Beiden hebben tijd nodig om zich op de vergadering voor te bereiden. Het is noodzakelijk om op de juiste manier samen te komen voor een bezoek, zodat het tijdverdrijf het hele bedrijf positieve emoties bezorgt en niet tot problemen leidt. Deze regels zorgen ervoor dat u zich licht, comfortabel en op uw gemak voelt, vooral als u een serieuze vergadering plant en niet alleen een beleefdheidsbezoek.

Hoe bereid je je voor op een bezoek
Hoe bereid je je voor op een bezoek

Noodzakelijk

  • - bloemen en snoep voor de gastheren;
  • - speelgoed voor kinderen;
  • - de noodzakelijke dingen voor uw kind;
  • - toiletartikelen, linnengoed (indien u met een overnachting verblijft.)

instructies:

Stap 1

Op bezoek gaan zonder uitnodiging of waarschuwing over je bezoek is het niet waard. Dit is te vergelijken met een orkaan die met je mee het appartement van de eigenaar binnenvliegt en de glimlach van vrienden van hun gezicht veegt. De gebruikelijke zinnen zijn welkom, en dit is een aangename verrassing - slechts een teken van goede manieren.

Stap 2

Als u en uw echtgenoot of een jonge man afzonderlijk worden uitgenodigd voor een bijeenkomst, weiger dan na een paar van dergelijke bijeenkomsten beleefd de volgende, en maak het anderen duidelijk dat het prettiger voor u zou zijn om tijd door te brengen met uw ziel op bezoek. maat.

Stap 3

Het is noodzakelijk om in overeenstemming met de zaak te kijken. Als dit een ontmoeting is met de ouders van de bruidegom, is het beter om een bescheiden outfit te dragen in plaats van een jurk tot op de grond met een open rug en mini-shorts voor feestjes. Als je wordt uitgenodigd om een feestdag in een club te vieren, is dat een andere zaak. Het belangrijkste is om er netjes, schoon en verzorgd uit te zien. Dit geldt zowel voor haarstijlen als voor schoenen die glanzend zijn opgepoetst.

Stap 4

Bezoek gasten niet met een lege maag, je moet een lichte snack hebben. Je weet immers niet zeker wat er gaat gebeuren - een stevig diner of een lichte buffettafel als traktatie op tafel. Een rommelende buik drijft niet alleen jou, maar ook de eigenaren, die zich ongemakkelijk zullen voelen voor je.

Stap 5

Vergeet niet om voor het bezoek een klein cadeautje voor de eigenaren te kopen, dit is een teken van goede opvoeding. Een bos bloemen en een doos bonbons is voldoende; als er kinderen in huis zijn, neem dan fruit en speelgoed mee. Kinderen wachten niet minder op de komst van gasten dan volwassenen.

Stap 6

Als u met uw kind op bezoek gaat, dient u rekening te houden met de behoefte van uw baby. Hoe lang kan hij buiten zitten en zich niet vervelen, wat kan hij doen op een feestje. Leg uw kind uit hoe het zich moet gedragen, wat er in het huis van een ander kan en wat niet. Neem vochtige doekjes, extra kleding en een fles melk mee als je een baby hebt. Een volwassen fidget kan kleurboeken, tijdschriften of elektronische zakspellen gebruiken.

Stap 7

In situaties waarin u weet dat uw verblijf langer dan een dag zal duren, neem dan alles mee wat u nodig heeft. Dit betekent dat je toiletartikelen, slaapkleding, een handdoek en kleine spullen meeneemt waar jij je prettig bij voelt.

Stap 8

Onthoud dat te laat komen op een feestje even onfatsoenlijk is. U bevindt zich in een lastige positie als alle genodigden alleen op u wachten. Als een van je vrienden zich zonder duidelijke reden al klaar begint te maken om naar huis te gaan, dan is dit de eerste oproep aan het feit dat het tijd is om de avond af te sluiten. De vermoeidheid van de eigenaren is te merken aan hun gezichten, elkaar aankijken, lief gegaap of door te praten over de moeilijke dag die voor ons ligt.

Stap 9

Bewaar je taxigeld altijd in je portemonnee, zodat je niet op je horloge kijkt en je afvraagt of je de laatste bus kunt halen.

Aanbevolen: