Hoe Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar?
Hoe Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar?
Video: ALLE VOORBEREIDINGEN OP HET NIEUWE SCHOOLJAAR ✩ Eva Rose 2024, April
Anonim

Als het tijd is om je voor te bereiden op oudejaarsavond, is het moeilijk om de drukte en chaos te vermijden. Ik wil tenslotte dat de bijeenkomst van het nieuwe jaar perfect verloopt. Gelukkig hangt succes niet af van de hoeveelheid moeite en zenuwen die je erin steekt, maar van een slimme planning.

Hoe bereid je je voor op het nieuwe jaar?
Hoe bereid je je voor op het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Een maand voor het nieuwe jaar

Als je van plan bent om het nieuwe jaar in een restaurant of buiten de stad te vieren, begin dan anderhalve maand voor de vakantie met de voorbereidingen voor deze evenementen. Bepaal de nieuwjaarsaanbiedingen van restaurants en sanatoria (toeristische centra), kies de beste en plaats een bestelling.

Stap 2

Twee weken voor oudejaarsavond

Ga op zoek naar cadeaus. Plan van tevoren wat je gaat geven en aan wie, en ga shoppen. Bovendien begint aan de vooravond van de viering de verkoop in veel winkels. De meest luie (en meest praktische) kan via internet cadeautjes bestellen, maar dat moet dan wel drie weken, of zelfs een maand voor het nieuwe jaar. Voor duidelijke redenen.

Stap 3

Een week voor de vakantie

Blader door de versieringen voor de kerstboom en het huis van vorig jaar, voeg de ontbrekende toe aan het boodschappenlijstje. Als je het nieuwe jaar thuis gaat vieren, voeg dan ook aan dezelfde lijst alcoholische en niet-bederfelijke voedingsmiddelen toe (conserven en conserven, diepvries, eieren, enz.), waaruit meesterwerken voor een feestelijke maaltijd zullen worden gemaakt.

Ga winkelen. Het is beter om hiervoor een doordeweekse dag te kiezen, aangezien in de pre-vakantieweekenden in supermarkten en op markten full house gebruikelijk is.

Stap 4

2-3 dagen voor de vakantie

Koop een levende spar of "borstel de veren" van de nepboom van vorig jaar. Sommigen versieren de boom op 31 december, maar het is beter om hem en het huis van tevoren te versieren. Op de dag voor de vakantie is er al teveel gedoe.

Stap 5

2 dagen voor de vakantie

Koop eten voor de nieuwjaarstafel: vlees, fruit en dergelijke. Haal alles uit de vriezer en leg alles wat eerst moet worden ontdooid voor het koken op de plank van de koelkast.

Stap 6

30 december

Zoek een paar uurtjes voor jezelf tussen je pre-vakantieklusjes. Maak een gezichtsmasker, handmasker, voetenbad. Neem een bad met aromatische oliën, ga voor een massage.

Stap 7

31 december

Krijg een goede nacht rust. Er zijn lange dagen voor de boeg, die u op uw best zult moeten zijn.

Dek de tafel. Textiel, servies en decoraties moeten met elkaar in harmonie zijn. Versier de tafel met kaarsen en composities van dennenpootjes, kerstboomversieringen, fruit en noten.

Stap 8

6 uur voor nieuwjaar

Bereid nieuwjaarssalades voor, leg snacks mooi op borden (vóór het feest moet dit alles worden afgedekt met folie of huishoudfolie). Zet het hete spul een paar uur voor het klokkenspel in de oven.

Stap 9

3 uur voor de vakantie

Besteed de laatste uren voor de vakantie aan jezelf. Ruim je haar, nagels op, doe make-up op, trek de outfit aan die voorbereid is op oudejaarsavond. En als je klaar bent, verschijnen de eerste gasten op de stoep.

Aanbevolen: