Zo Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Zo Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar
Zo Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Het Nieuwe Jaar
Video: Zo bereid jij je voor op een nieuw schooljaar! #tips 2024, Maart
Anonim

Een voor veel mensen bekende situatie: op de kalender op 30 december en in mijn hoofd een warboel van gedachten over een kerstboom, het versieren van een huis, een feestmenu en je eigen outfit. Om op oudejaarsavond geen gedoe te hebben, maar om in zoete afwachting op de vakantie te wachten, is het noodzakelijk om de voorbereiding van tevoren te plannen.

Zo bereid je je voor op het nieuwe jaar
Zo bereid je je voor op het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

De voorbereidingen voor het nieuwe jaar moeten in oktober beginnen. Het was tijdens deze periode dat restaurants, cafés en recreatiecentra een feest begonnen te bieden. Als u van plan bent om het nieuwe jaar buitenshuis te vieren, boek dan zo vroeg mogelijk uw stoel. Ten eerste heb je de mogelijkheid om te kiezen. En ten tweede, dichter bij december, zullen de prijzen voor banketten aanzienlijk stijgen.

Stap 2

Begin begin december met het verzorgen van je uiterlijk. Verlies een paar extra kilo's die voor later waren overgebleven. Maak een afspraak met een schoonheidsspecialiste, manicure, zolang er vrije plaatsen zijn. Als je het in een restaurant viert, overweeg dan een professionele make-up en haarstijl. De maand voor het nieuwe jaar is het tijd om te beslissen over de outfit. Je hebt enkele weken de tijd om de gewenste jurk, accessoires en schoenen te kopen. Tegen eind december zullen er veel meer mensen in de winkels zijn.

Stap 3

Een paar weken voor het nieuwe jaar, doe een algemene schoonmaak van het huis, gooi alle oude en onnodige dingen weg. Het einde van het jaar is een goede reden om al het overbodige in het verleden achter te laten. Versier je kantoor met je collega's, upload nieuwjaarsliedjes naar de afspeellijst. Maak een lijst van cadeaus voor familie, collega's en vrienden. Begin ze stiekem te kopen.

Stap 4

Vanaf 20 december kun je het huis veilig versieren, een kerstboom opzetten, sneeuwvlokken knippen. Als je dit eerder doet, kan de feestelijke sfeer gaan vervelen. Als je het nog later uitstelt, loop je het risico ergens niet op tijd voor te zijn. Terwijl je het nieuwe jaar thuis viert, bespreek je het kerstmenu met je gezin. Neem zowel bewezen als nieuwe voedingsmiddelen op. Maak een lijst van de benodigde voedingsmiddelen, tel het aantal drankjes, snoep en fruit. Vergeet niet uw entertainmentprogramma te plannen.

Stap 5

Ga op 27 of 28 december boodschappen doen. Geloof me, een paar dagen voor de vakantie zijn de schappen van zelfs de grootste supermarkt half leeg. Maak op de 30e voorbereidingen voor de gerechten van morgen: kook groenten, marineer vlees, enz. Maak een planning voor morgen.

Stap 6

Het schema voor 31 december hangt volledig af van je vakantieprogramma. Als je thuis blijft, bereid dan alle maaltijden voor 17-18 uur. Laat alleen wat kan uitdrogen: sandwiches, fruit, snacks. Wijd de avond aan jezelf: neem een douche of een bad, neem de tijd voor schoonheid, kleed je aan, versier de tafel, bel je familie en vrienden. Als u buitenshuis feest viert, ga dan 's ochtends rond met uw gezin, feliciteer u met de vakantie en wissel geschenken uit. Maak je 's middags klaar voor het komende feest.

Aanbevolen: