Zo Bereid Je Je Voor Op Een Nieuwjaarsfeestje

Inhoudsopgave:

Zo Bereid Je Je Voor Op Een Nieuwjaarsfeestje
Zo Bereid Je Je Voor Op Een Nieuwjaarsfeestje

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Een Nieuwjaarsfeestje

Video: Zo Bereid Je Je Voor Op Een Nieuwjaarsfeestje
Video: Вечерняя прическа объемный хвост на тонкие волосы | Новый год 2020 | Hair tutorial | New Hairstyle 2024, April
Anonim

Als je het nieuwe jaar op je werk gaat vieren - geweldig! U kunt dus communiceren met collega's zonder een zakelijk masker, u als gewone mensen voelen die graag plezier hebben, wat uw team zal verenigen. Het belangrijkste is om alles van tevoren te plannen.

Nieuwjaars bedrijfsfeest
Nieuwjaars bedrijfsfeest

Decoraties, gefeliciteerd, spelletjes

Om de hele avond de feestelijke sfeer te behouden, verbind je je fantasie en versier je het kantoor. Slingers, miniatuurkerstbomen, kerstballen, klatergoud - het draait allemaal om.

Vergeet niet om gelukkige nieuwjaarswensen voor te bereiden voor uw collega's. Ze kunnen in de vorm van poëzie of strip zijn, in de vorm van liedjes of liedjes. Denk van tevoren aan een klein souvenir of cadeau voor uw felicitaties. Het moet goedkoop en vrijblijvend zijn.

Bereid games en wedstrijden voor om uw collega's een feestelijke stemming te geven. We moeten nadenken over het programma zodat iedereen kan deelnemen aan wedstrijden, zelfs de meest bescheiden.

Hoe kleed je je voor een bedrijfsfeest?

Kleding moet zo worden gekozen dat het overdag op de werkplek past en 's avonds moet worden omgevormd tot een feestelijke outfit. Een zakelijk pak kan worden opgemaakt met een elegante blouse (shirt), accessoires en schoenen. Als je de voorkeur geeft aan een jurk, mag deze niet provocerend zijn. De feeststemming wordt gecreëerd door kleine dingen in de vorm van een masker, neuzen, oren en andere attributen van een carnavalskostuum.

Wat niet te doen op een bedrijfsfeest?

Verplichte regels voor bedrijfsevenementen: je kunt niet dronken worden tot een bewusteloze staat en je mag geen collega's verleiden. Vergeet niet dat je aan het werk bent. Na de nieuwjaarsvakantie moet je aan het werk en je collega's in de ogen kijken. Als een vakantie zonder incidenten voor jou geen vakantie is, dan kun je na een bedrijfsfeestje even stoom afblazen in de discotheek, maar niet tussen de mensen met wie je werkt.

Aanbevolen: