Zo Kies Je Een Outfit Voor Een Nieuwjaarsfeestje

Zo Kies Je Een Outfit Voor Een Nieuwjaarsfeestje
Zo Kies Je Een Outfit Voor Een Nieuwjaarsfeestje

Video: Zo Kies Je Een Outfit Voor Een Nieuwjaarsfeestje

Video: Zo Kies Je Een Outfit Voor Een Nieuwjaarsfeestje
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Vrouwelijke vertegenwoordigers willen er prachtig uitzien op een bedrijfsfeest, dus besteden ze behoorlijk veel tijd aan het kiezen van een avondjurk. Waar moet op gelet worden bij het kiezen van een bepaalde outfit voor een nieuwjaarsfeestje?

Zo kies je een outfit voor een nieuwjaarsfeestje
Zo kies je een outfit voor een nieuwjaarsfeestje

1. Bedenk dat dit soort feesten nog steeds een evenement is, op de een of andere manier verbonden met het bedrijfsleven en uitgevoerd omringd door collega's. Daarom zullen uitdagende outfits, inclusief een lichte make-up, zeker niet op hun plaats zijn.

2. Als dit uw eerste dergelijke evenement is op een nieuwe werkplek, moet u van tevoren bij de werknemers informeren over de mogelijke regels of de specifieke dresscode die in deze organisatie wordt gehanteerd bij het houden van bedrijfsevenementen ter gelegenheid van de Nieuwe Jaar.

3. Neem de moeite om vooraf uit te zoeken op welke plaats het nieuwjaarsfeest wordt gehouden, dit helpt om de outfit passend bij de plaats te bepalen. En het is ook de moeite waard om de weersvoorspelling voor die dag te bekijken. Netkousen, netpanty's, aangevuld met een lichte korte jurk, zullen natuurlijk niet op hun plaats vallen bij temperaturen onder het vriespunt, en ze kunnen zelfs problemen veroorzaken in de vorm van verkoudheid tijdens alle kerstvakanties.

4. Vergeet comfort niet, kleed je zo dat het voor jou zo comfortabel mogelijk is. Is bijvoorbeeld in het gewone dagelijkse leven een hoge hak niet van jou, dan is het niet nodig om op een bedrijfsfeest een experiment op te zetten, dit levert je alleen maar onnodige problemen en ongemakken op. Verander uw imago (radicaal kapsel, haarkleuring of een nieuwe kledingstijl) niet ingrijpend voor dit evenement.

Een lijst van wat op geen enkele manier is ter gelegenheid van het nieuwe jaar:

1. Kleding met erotische en uitdagende inhoud. Dergelijke kleding omvat korte minirokken, een stevige halslijn, een lage halslijn met een blote rug op jurken en blouses, of dingen met een blote buiklijn.

2. Kleding en accessoires uit een reeks van chic en glitter. De aanwezigheid van natuurlijk bont en juwelen met edelstenen (diamanten, saffieren, smaragden, enz.) in het geval dat u een vooraanstaande specialist of het hoofd van een afdeling bent, zal uw ongelijkheidsstatus alleen benadrukken met die mensen die aan u ondergeschikt zijn. En dit kan op zijn beurt een onzichtbare barrière tussen jullie opwerpen, wat op geen enkele manier zal helpen bij het verenigen van het team, omdat je al hun plaats voor hen hebt aangegeven. Als je een gewone werknemer of een gewone uitstekende manager in een bedrijf bent, dan ziet zo'n chique outfit er gedurfd en zinloos uit.

Een outfit kiezen op basis van de locatie van het feest

Feestlocatie - Over het algemeen verdient het de voorkeur om de gebruikelijke kledingstijl niet te veranderen, de dresscode voor het dagelijkse werk kan eenvoudig worden aangevuld met accessoires en de make-up een beetje feller maken dan normaal. Het zal de perfecte manier zijn voor een avond als deze.

Oudejaarsavond in gewone alledaagse kleding zal hier niet op zijn plaats zijn. Als dit een duur, prestigieus en populair restaurant is, dan is een traditionele klassieke jurk perfect. In het geval dat je garderobe geen geschikte outfit heeft, is een broekpak dat past bij de gegeven plek (slim, maar niet vulgair) heel geschikt.

Vakantie in Plaatsen van dit soort impliceren actieve recreatie, het kan bijvoorbeeld een bowlingbaan zijn. Daarom moet je bij het kiezen van kleding een outfit kiezen die je bewegingen niet hindert, vrij en comfortabel is. Het kan een broek, jeans zijn, aangevuld met een trui, elegante blouse of trui.

Behandel uw aanstaande evenement met gemak. Probeer niet iedereen te imponeren of een onvergetelijke indruk achter te laten op uw imago. Beschouw dit als gewoon een andere werktaak, waarna je tijd hebt om te rusten en een beetje te ontspannen.

Aanbevolen: