Hoe Kies Je Een Outfit Voor Het Nieuwe Jaar

Hoe Kies Je Een Outfit Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Kies Je Een Outfit Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Kies Je Een Outfit Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Kies Je Een Outfit Voor Het Nieuwe Jaar
Video: IK KOCHT EEN OUTFIT BIJ ?? u0026 DIT WAS HET RESULTAAT | Fashion Roulette #1 | Jiami 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar staat voor de deur. Velen beginnen zich er van tevoren op voor te bereiden: ze denken na over het feestmenu, kiezen decoraties voor het huis, outfits. Natuurlijk kiezen velen dit allemaal, gezien wat het symbool van het komende jaar zal zijn. Zo wordt de Earth Yellow Dog eigenaar van 2018. Het vuurelement maakte plaats voor de aarde, nu moeten de outfits een beetje anders worden gekozen.

Een outfit kiezen voor het nieuwe jaar 2018
Een outfit kiezen voor het nieuwe jaar 2018

Dus wat moet het kleurenschema zijn? Je outfit moet bestaan uit twee hoofdkleuren + een hulptint. U kunt meer kleuren mengen, maar vermijd slechte smaak. Men moet altijd onthouden over de maatregel. De outfit kan zelfs monochroom zijn - deze optie zou zelfs de voorkeur hebben.

Uit de kleuren is het beter om zand, geel, olijf, koffie, bruin te kiezen. Kaki, oker, goud zijn ook geschikt. Maar melk, champagne, room, sneeuwwit - de kleuren voor het nieuwe jaar 2018 zijn mooi, maar voor de hond zijn ze neutraal. Je kunt ze in de outfit opnemen, maar je moet niet de belangrijkste maken.

Onthoud dat welke kleur je ook kiest, deze gedempt, zacht, pastel moet zijn. Het komende jaar moet worden begroet in een ingetogen outfit, er is geen plaats voor vulgariteit. Dus probeer diepe decolletés, snij-inducerende, transparante stoffen te vermijden. De hond zal dit uiteraard niet waarderen. Het symbool van 2018 geeft de voorkeur aan kuisheid en terughoudendheid - hiermee moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een outfit.

Trouwens, de outfit kan worden versierd met bontelementen. Bontstrepen kunnen aanwezig zijn op de kraag, manchetten, zoom. Van bontaccessoires kun je handschoenen, mof, cape kiezen.

Kies geen ongemakkelijke schoenen - waarom heb je hoge stiletto's nodig? Onthoud dat comfort erg belangrijk is voor de hond. De hak kan op de schoen aanwezig zijn, maar laat hem stabiel, klein zijn. Als je thuis een vakantie viert in een kleine kring van dierbaren, dan kun je helemaal zonder schoenen - alleen voor een foto.

Maar ga er niet vanuit dat mooie dingen niet de moeite waard zijn om te kiezen. De hond houdt van mooie dingen, maar tegelijkertijd moeten ze worden onderscheiden door gratie, verfijning, verfijning. De outfit kan pittig zijn, maar niet vulgair en openhartig - het moet zijn eigen smaak hebben!

Kies ook voor bescheiden sieraden. Leg de diamanten opzij voor andere evenementen. De hond zal de pracht en de overvloed aan glitter niet leuk vinden. Tegenwoordig is het gemakkelijk om mooie sieraden te kopen die perfect passen bij de door jou gekozen outfit. Maar als je familieversieringen hebt, dan moeten ze op oudejaarsavond worden gedragen!

Plan vooruit voor je nieuwjaarsoutfit om de gele patrones van 2018 te plezieren! Dan zal het komende jaar alleen door jou worden herinnerd als gelukkige, heldere momenten.

Aanbevolen: