Hoe Kies Je Een Outfit Voor Oudejaarsavond

Hoe Kies Je Een Outfit Voor Oudejaarsavond
Hoe Kies Je Een Outfit Voor Oudejaarsavond

Video: Hoe Kies Je Een Outfit Voor Oudejaarsavond

Video: Hoe Kies Je Een Outfit Voor Oudejaarsavond
Video: GELUKKIG NIEUWJAAR! - ENZOKNOL VLOG #513 2024, April
Anonim

Elke vrouw wil schitteren op oudejaarsavond. Om onweerstaanbaar te worden, moet je je feestelijke look correct creëren. Elk detail moet goed doordacht zijn, zodat het beeld compleet en harmonieus is.

Hoe kies je een outfit voor oudejaarsavond 2014
Hoe kies je een outfit voor oudejaarsavond 2014

Het blauwe houten paard wordt het symbool van 2014. Daarom zijn de beste kleuren voor de outfit diepblauw, paars, blauw, groen en aqua. Het gekozen model moet sierlijk, verfijnd en sexy zijn (maar niet openlijk!). Op deze avond kun je veilig een kortere jurk kiezen om de schoonheid van je benen te demonstreren.

De jurk moet vergezeld gaan van goed passende schoenen. De onveranderlijke klassieker is zwart. Maar anno 2014 passen schoenen van goud, zilver, melk en lichtgrijs perfect bij een blauwe outfit. De stijl van schoenen is jouw voorkeur: enkellaarsjes, schoenen of sandalen.

Geen look is compleet zonder accessoires. U kunt edelstenen of halfedelstenen gebruiken, evenals verschillende sieraden en parels. U kunt kiezen voor een brede riem met strass-steentjes, die de rijke blauwe kleur van de jurk accentueren.

Besteed speciale aandacht aan je kapsel. Er mag geen nalatigheid in zitten - alleen netheid. Het is het beste om je haar los te laten - steil het zodat het perfect glad is, of wind golvende krullen op. In het Jaar van het Paard komt een eenvoudig paardenstaartkapsel goed van pas. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je accessoires aan je haar toevoegt.

Om onweerstaanbaar te zijn voor de toppen van je nagels, moet je voor je manicure zorgen. Het paard waardeert vooral alles wat natuurlijk is. Daarom moet u verlengde of valse nagels achterwege laten. De vorm van de nagel moet afgerond zijn, zonder scherpe hoeken. Maar bij het kiezen van de kleur van de lak zijn er geen beperkingen. Je kunt een ongebruikelijke kleur kiezen die bij je outfit past of een klassiek rood gebruiken. Vergeet gouden en zilveren pailletten, stickers, kralen en strass-steentjes niet. Houd je niet van felle kleuren, kies dan voor een gewone french manicure, die je nagels een verzorgde uitstraling geeft.

Je moet een goed humeur en een stralende glimlach toevoegen aan je ideale en briljante imago, zodat de nieuwjaarsbijeenkomst zo goed mogelijk verloopt.

Aanbevolen: