Welke Outfit Kies Je Voor Een Meeting In

Welke Outfit Kies Je Voor Een Meeting In
Welke Outfit Kies Je Voor Een Meeting In

Video: Welke Outfit Kies Je Voor Een Meeting In

Video: Welke Outfit Kies Je Voor Een Meeting In
Video: OUTFIT SHOPPING CHALLENGE! | WELKE OUTFIT SHOPPEN WIJ VOOR ELKAAR? 2024, Mei
Anonim

Welke kleding moet je kiezen om bij het symbool van het komende jaar te passen? Welke schaduw zal relevant worden en wat is het jaar van de Fire Rooster dat ons voorbereidt? In het artikel vindt u aanbevelingen voor het kiezen van een jurk voor een vakantie.

plat'e 2017
plat'e 2017

Voor de vakantie moet je volgens de Chinese kalender in de "native" kleur zijn. Royal rood met allerlei accessoires. Als je een jurk van een andere kleur kiest, voeg dan rode lippenstift toe aan de look.

2017
2017

Een andere trendy kleur van het komende jaar is blauw en al zijn schakeringen. Stoffen kunnen van zachte zijde tot satijn zijn. Blauw moet ook worden toegevoegd aan make-up en accessoires - er zijn veel opties. Voor een groter effect kun je stoffen kiezen in wijnkleur of in bessentinten - een goede reden om de aandacht op jezelf te vestigen. En alleen voor de meest gewaagde - naaktheid. In cosmetica moet de nadruk worden gelegd op beige en pastelkleuren. Kleding moet niet te onthullend worden gekozen, maar ook niet erg gesloten, om je verdiensten te benadrukken en te benadrukken. Door een hemelsblauwe kleur toe te voegen, voegt u tederheid en gewichtloosheid toe aan het beeld. In het jaar van de Vuurhaan wordt houtachtige kleur in alle tinten een relevante verwachting.

2017
2017

De meest wenselijke kleur is natuurlijk goud. Het kan worden toegevoegd aan make-up met accessoires, of gedragen worden op jurken om in de schijnwerpers te blijven. Het is niet nodig om in slechts één kleur te zijn; het is mogelijk om verschillende tinten blauw, rood, goud, walnoot en berry-druif te mengen of toe te voegen.

Aanbevolen: