Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Het Buitenland

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Het Buitenland
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Het Buitenland

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Het Buitenland

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Het Buitenland
Video: ONZE BRUILOFT ♡ LAURA u0026 RYAN ♡ 10.09.2018 2024, April
Anonim

Het aantal jonge stellen dat heeft besloten om hun huwelijk in het buitenland te laten registreren, neemt elk jaar toe. Een onvergetelijke ceremonie kan worden georganiseerd in een luxe oud kasteel, op een hagelwit zandstrand midden in de oceaan, in de bergen, op een jacht, onder water en op andere plekken. De keuze is onbeperkt. Het hangt allemaal af van uw wensen en voorkeuren.

Hoe organiseer je een bruiloft in het buitenland
Hoe organiseer je een bruiloft in het buitenland

Noodzakelijk

  • - Selecteer een land;
  • - organiseer de bruiloft zelf;
  • - wend je tot professionals;
  • - bereid de nodige documenten voor.

instructies:

Stap 1

Als u uw bruiloft in het buitenland wilt vieren, moet u eerst de locatie van de viering kiezen. Bepaal wat u van deze dag verwacht en hoe u deze wilt besteden. Er zijn landen waar de huwelijksprocedure eenvoudig is en geen lang verblijf in het land vereist. Dit zijn Oostenrijk, Italië, Griekenland, Tsjechië, Montenegro, Cyprus, Turkije, Slovenië. Onder de eilanden kunt u kiezen uit Mauritius, Sri Lanka, Cuba, Dominicaanse Republiek of Seychellen. Als je de voorkeur geeft aan verre landen, kijk dan naar Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika of de Verenigde Staten.

Stap 2

Om een huwelijk officieel in het buitenland te laten registreren, controleert u de nuances van de procedure en het vereiste pakket documenten in het geselecteerde land. Elke staat heeft zijn eigen wetten. Vergeet niet dat de familiecode van de Russische Federatie buitenlandse huwelijken erkent.

Stap 3

Na de officiële procedure ontvangt u een huwelijksakte, brengt u een apostille aan, vertaalt u het document in het Russisch en legt u de vertaling vast. Daarna wordt het erkend op het grondgebied van de Russische Federatie.

Stap 4

Als u besluit uw relatie te registreren bij het regionale registratiekantoor, organiseer dan een symbolische ceremonie. Het wordt een onvergetelijke vakantie die je je leven lang zult herinneren. Verken de symbolische riten van boeddhistische monniken, Indiase huwelijksrituelen, Shinto-ceremonie in een Japanse tempel. Overweeg opties om het te vieren bij de Eiffeltoren, op het dak van een oud palazzo in Venetië, enz.

Stap 5

Bespreek alle details met je wederhelft en bepaal het land en de plaats van de ceremonie. Plan uw huwelijksscenario. Bepaal wat je nodig hebt om je droom waar te maken. Bedenk hoe u de locatie voor het feest wilt ontwerpen en wie u als gastheer wilt zien. Bepaal de muziek, het menu en andere nuances. Vergeet niet dat alles van tevoren moet worden doordacht.

Stap 6

Wanneer alles is besloten, beslis dan wie uw vakantie zal organiseren. U kunt dit zelf doen of gebruik maken van de diensten van professionals. Heb je deze ervaring niet en heb je niet genoeg vrije tijd, neem dan contact op met een trouwbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van feesten in het buitenland. Zij nemen u alle rompslomp uit handen en regelen een onvergetelijke vakantie voor u.

Stap 7

Houd er rekening mee dat er een verplichte set documenten is voor het registreren van een huwelijk in het buitenland:

- geboortecertificaat;

- echtscheidingsakte (indien aanwezig);

- certificaat van vorig huwelijk (indien aanwezig);

- bewijs dat de ex-echtgenoot vermist wordt, overleden is, enz. (als dit geval heeft plaatsgevonden).

Daarnaast kunnen andere attesten vereist zijn (geen strafblad, vaste verblijfplaats, enz.). Het hangt allemaal af van de individuele vereisten van het door u gekozen land.

Aanbevolen: